Всички бяха победители в първото издание на Купа Рефан

сряда, 6 септември 2017 г.

Всички бяха победители в първото издание на Купа Рефан

Хубав футбол, спортменство и страхотна организация белязаха първия футболен турнир за девойки "Купа Рефан",  който се проведе по-рано днес в село Труд.

Форматът на надпреварата бе "всеки срещу всеки", а треньорите бяха определили да няма крайно класиране и победители и победени в духа на празника на град Пловдив и Съединението на България. Съотвено за всеки тим имаше трофей. Срещите между четирите участника - ЖФК Пълдин, представителите на София, Бургас и Златоград, се проведоха в две полувремена по 15 минути.

Основната цел на турнира бе именно момичетата да почетат днешния празник, както и да "сверят часовниците" що се отнася до подготовката им.

След края на футболната надпревара всички участнички получиха от основния спонсор на събитието -  Рефан България подаръчни чанти с дамски продукти. Припомяме ви, че тази година компанията спечели приза"Любима марка  на българския потребител за 2017”, както и първите места в категориите „Козметика” и „Българска марка”.

От ръководството на клуба заявиха, че благодарят на Рефан за подкрепата не само за този турнир, а изцяло досега. Пловдивчани изразиха надежда такъв тип състезания да станат традиционни.

Останалите тимове от своя страна посочиха, че организацията за събитието е била на много добро ниво.Последни новини

Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection 19 април 2018 г.

Иновативна активна съставка действа на кожата, както чаша си...

Днес отбелязваме Световния ден за информираност за аутизма 2 април 2018 г.

„Рефан България” неотлъчно подкрепя всяка стъпка на Сдружени...

РЕФАН България прекратява взаимоотношенията си с Локомотив Пловдив след нападките на родители 30 март 2018 г.

Изявление на РЕФАН България във връзка с публикуваната в ред...