Улица „Граф Игнатиев“ с два нови бутика на REFAN

четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Улица „Граф Игнатиев“ с два нови бутика на REFAN
Улица „Граф Игнатиев“ с два нови бутика на REFAN
Улица „Граф Игнатиев“ с два нови бутика на REFAN

Една улица, една козметика, една франчайзинг концепция. Централната софийска  улица осъмна с два буткови магазина на най-популярната и обичана българска козметична марка REFAN  на ул. „Граф Игнатиев“ № 9 и 35. Още рано сутринта десетки хора се тълпяха, за да станат свидетели на събитието.

„Мистър VIP Brother“ Ники Кънчев , който връчва нонстоп подаръци на REFAN  на звездите в риалити формата VIP и BIG Brother, бе сред гостите на церемонията: „Добре познавам висококачествените продукти на REFAN, които зрителите могат да видят в най-гледаната къща – тази на VIP Brother All Stars“ .

„Рефан България“ е сред най-успешните български производители, която със своите 400 бутика в 28 държави на 5 континента, предлага иновативни и гъвкави форми на малкия и среден бизнес. В бутиците на REFAN можете да откриете подбор от  най-разнообразни висококачествени козметични и парфюмни продукта на едноименната марка, базирани на природни формули.

 Хит в момента е иновативната козметична серия за лице „ГАРДЕНИЯ И РОЗА“.Базирана е на екстрат от стволови клетки от гардения и розово масло,който стимулира синтеза на колаген,забавя процесите на дегенерация на колаген и инхибира синтеза на колагеназит,като допринася за стегнатия и младежки вид на кожата.

Хубавата новина е, че българите могат да си купуват същата козметика, както купувачите от пет континента, като не само продуктите, но и бутиците са с еднаква франчайзинг визия. Това е причината „Рефан България“ да получи за втори път наградата на Forbes Business Awards,  върховото световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти” на Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Сред престижните отличия на фирмата са и „Нов франчайз модел“ , „Най-добър работещ франчайз модел” и др. Наред с това най-популярната козметична българска марка REFAN, е носител и на наградата за „Най-добър български франчайзинг в Европа“ за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми продукти на световно качество.

 

Вижте най-близкият до Вас магазин: -----> http://www.refan.gr/stores, или http://www.refan.bg/news/adresi-na-vsichki-firmeni-magazini-refan-v-blgariya.534
Вижте нашите актуални оферти: ------> http://www.refan.gr/catalog/offers
Виж повече за фирма РЕФАН БЪЛГАРИЯ:------> http://www.refan.gr/about
Престижни отличия: ----->  http://www.refan.gr/awardsПоследни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ