Участници в детски пролетен турнир с подаръци от REFAN

четвъртък, 4 май 2017 г.

Участници в детски пролетен турнир с подаръци от REFAN
Участници в детски пролетен турнир с подаръци от REFAN
Участници в детски пролетен турнир с подаръци от REFAN
Подаръци от REFAN получиха малките участници в първия детски пролетен турнир на сдружение "Ритмика". 400 деца от детски градини и училища в София, Мездра и Ботевград станаха част от комбинирания турнир по художествена гимнастика, народни танци, балет, лечебно изправителна гимнастика и йога, който се проведе в зала Арена Ботевград.
В първия етап от представителната изява се представиха малчуганите, кoито показаха своите умения в народните танци. Всички деца от най- малките групи в детските градини до ученици в началните класове, танцуваха неуморно на голямата сцена в зала „Арена Ботевград”. Въпреки трудната задача да танцуват пред многобройна публика, те не се притесниха и дадоха най-доброто от себе си. След дейността по народни танци се представиха децата, които владеят художествената гимнастика, а за финал участниците демонстрираха наученото по изправителна гимнастика и йога.
След края на представленията, всички деца - малки и големи, бяха наградени заслужено с купи, медали и подаръци, осигурени от спонсори, сред които се открои козметичният бранд "Рефан България".

 Последни новини

REFAN с награда за "Цялостен принос в развитието на бизнеса" от Balkan Business Awards 2019 7 март 2019 г.

Това е най-високото признание в престижния конкурс и се връч...

Лицето на REFAN Мила Христова при Елтън Джон на Оскарите 28 февруари 2019 г.

Българският топ модел присъства на благотворително парти с Д...