REFAN със „Златно сърце“ – награда за благотворителност и корпоративна социална отговорност

четвъртък, 12 ноември 2015 г.

REFAN със „Златно сърце“ – награда за благотворителност и корпоративна социална отговорност
REFAN със „Златно сърце“ – награда за благотворителност и корпоративна социална отговорност

За втори път на официална церемония в хотел Хилтън връчиха годишните награди на 22 благотворителни проекта и социални инициативи, които не допуснаха икономически и политически кризи да засенчат добротата в тях и намериха сили, енергия, време и средства да направят другиму добро.

Наградите „Златно сърце“ за благотворителност и корпоративна социална отговорност на сп. Business Lady са публична и емоционална инициатива, чрез която се казва „огромно Благодаря“ на бизнесмени с огромни сърца.

Фирма „Рефан България“ за пореден път бе отличена за своето добротворчество и заслужено взе приза в категорията „Цялостна социална отговорност и благотворителна дейност“ за приноса си за множество здравни, културни и социални кампании, за подкрепата на различни образователни и спортни инициативи.

Това е пореден приз за REFAN, подкрепил множество каузи със социален и обществено значим характер, което превърна козметичната фирма в пример за други компании да се включат в подобни инициативи. Преди време община Пловдив заяви, че благотворителността на REFAN е "от голямо значение и поради това,че средна по големина фирма поема социални отговорности, присъщи на фирми с много по-големи финансови възможности".

Нека напомним, че „Рефан България“ направи цялостно реиновиране и оборудване на детските отделения - хирургично и  онкохематологично в болница „Свети Георги“ в Пловдив, подари кувьоз на болница „Проф. Д.Стаматов“ - Варна, направи дарения за 16 детски дома и социални заведения. REFAN организира масовия мемориален крос „Стефан Попов“ в Пловдив, футболната купа Evima Refan Cup 2015 , изявите на федерацията по аеробика, шампионатът по снукър и по спортни танци и други.

Компанията е една от най-социално отговорните в страната – подкрепила е повече от 500 спортни, социални, културни и здравни инициативи, като само за последните месеци е спонсорирала 44 събития в социалната сфера, 21 събития в областта на спорта и 21 културни инициативи.

Президентът на REFAN  Ангел Попов е носител на престижните награди като „Благодетел на годината“, носител е на статуетката за добротворчество „Димитър Кудоглу”, на отличието „Малкият принц” за принос към подобряване на живота на децата с аутизъм в България, на почетния знак „Хора с добри сърца” и други.

„Рефан България” получи престижната награда за „Цялостна социално отговорна политика“, заради изключително активната си дейност в подкрепа на спорта, изкуството, здравеопазването, културата и благотворителността. Това е поредното признание за „Рефан България" - водеща световна марка, която 25 години произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, а със своите над 400 бутика в 28 държави на 5 континента,над 2000 продукта и уникален франчайзинг бизнес модел, се е превърнала във визитна картичка на страната ни.

В такива мигове се питаме кое е по-значимо – успешната бизнес политика на REFAN, или огромната й социално значима благотворителност, която отново носи позитивни емоции за хиляди българи.

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ