REFAN с награда на германската икономика За единадесети път Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) връчи награди на фирми, допринесли през последните дванадесет месеца за развитието на българо-германските икономически отношения.

петък, 6 февруари 2015 г.

REFAN с награда на германската икономика
REFAN с награда на германската икономика

За единадесети път Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) връчи награди на фирми, допринесли през последните дванадесет месеца за развитието на българо-германските икономически отношения. Д-р Рюдигер Хьобен-Щьормер, президент на ГБИТК, връчи отличието в „отворената категория“ на "Рефан България", тъй като „производителят на парфюмерия и козметика е дарил през 2014 г. сума на обща стойност близо 47 000 евро за храни, учебни пособия, за домове за сираци, училища и фондации в подкрепа на спорта и за културни събития”.

Наградата на Германската икономика на „Рефан България” цели да допринесе за по-нататъшното развитие на германо-българските икономически отношения и да мотивира компаниите за делови контакти с немски партньори.

Жури от високопоставени представители на Посолството на Германия в България, Германската агенция за инвестиции и търговия Germany Trade and Invest, Института за пазарна икономика, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, ГБИТК и Консултативния съвет „Индустрия“ към ГБИТК определиха призьора – фирма „Рефан България”.

Това е поредното отличие за козметичната фирма, която наскоро получи за втори път наградата на Forbes Business Awards – този път за качество и бе обявена за Компания на годината. Малко преди това "Рефан България" получи и най-върховото световно отличие в Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти”. Тя е единствената българска фирма, носителка на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво. Наред с това най-популярната козметична българска марка – REFAN, е носител и на наградата за най-добър български франчайзинг в Европа за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми продукти на световно качество. Напълно заслужено „Рефан България” е сред най-награждаваните родни фирми, защото със своите над 500 бутика в 28 държави на 5 континента, иновативни и гъвкави форми на бизнес и над 2000 продукта, базирани на природни формули, се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни.

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ