REFAN и звезда на Локо Пд зарадваха по Коледа децата в пловдивската онкохематология

понеделник, 28 декември 2015 г.

REFAN и звезда на Локо Пд зарадваха по Коледа децата в пловдивската онкохематология
REFAN и звезда на Локо Пд зарадваха по Коледа децата в пловдивската онкохематология
REFAN и звезда на Локо Пд зарадваха по Коледа децата в пловдивската онкохематология
REFAN и звезда на Локо Пд зарадваха по Коледа децата в пловдивската онкохематология

Като истински Дядо Коледа собственикът на „Рефан България“ Ангел Попов сюрпризира с много подаръци малките пациенти в пловдивската болница „Св. Георги“ по празниците. Заедно със звездата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров посетиха пловдивската онкохематология и зарадваха с дарове малчуганите, майките им и целия персонал на отделението. Бизнесменът и футболистът изненадоха с дузина огромни кашони с подаръци по Коледа болните деца и медиците, които се грижат за тяхното здраве. Попов обеща на отделението нова финансова помощ, като пое ангажимента в началото на 2016 г. да осъществи ремонта на някои стаи, които се нуждаят от спешно обновяване, като поеме изцяло разходите за това.

Ангел Попов и „Рефан България“ за пореден път финансират реиновирането на болницата. Пред 2013 г. само за месец ремонтираха детското Отделение по онкохематология в пловдивската университетска болница " Св. Георги", което бе в окаяно състояние. "Благодарение на благородния жест на г-н Ангел Попов нашата мечта да има такова болнично отделение стана реалност. При някои онкологични заболявания с каквито са малките пациенти в нашето отделение се налага провеждането на интензивна химиотерапия. Спецификата на лечението изисква такава модерна материална база, тъй като извършваме манипулации сходни с тези, където се осъществява костно-мозъчна транснплантация. Вече престоят ще е по-комфортен след извършването на тежките медицински процедури," заяви тогава д-р Стоянова, завеждащ детското онкологично отделение.

 През 2011 г. REFAN вложи 71 750 лв. и изцяло реиновира Хирургичното отделение към Детската клиника в същата болница.

 За г-н Ангел Попов човешкото благородство да помагаш и да си съпричастен към човешкото страдание е житейска мисия и той доказва това постоянно.Следвайки своето чувство за човешка и гражданска отговорност,президентът на козметична компания REFAN продължава да помага при всяка отдала се възможност.“Г-н Ангел Попов е пример за подражание с десетките вдъхновени и реализирани от него благотворителни инициативи“ – споделя световно известния спортист Йордан Йовчев,съпричастен към проекта за реиновиране на пловдивската онкохематология през 2013 г.“Не познавам друг човек като него,който така интусиазирано и безкористно да е отдаден на благородните си цели“ – изтъкна още Йовчев.

 За активната си помощ и различните благотворителни каузи общината на града под тепетата връчи  престижната награда за благотворителност „Димитър Кудоглу“ на собственика на REFAN Ангел Попов, който единодушно бе избран за благодетел номер 1 и получи отличието „Малкият принц“, като най-верен дарител за принос към подобряване на живота на децата с аутизъм в България.

 Приказката за добротворчество не спира дотук.“Рефан България“ дарява един от най-скъпите кoвьози в света на децата във Варна.Фирмата прави и десетки парични дарения на нуждаещи се от скъпо струващо лечение хора,които винаги ще носят в сърцата си благодарността към г-н Попов.

Звездата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров също не остана равнодушен към съдбите на малчуганите - поговори с тях и родителите им, раздаде автографи и фланелки на Локо Пд. Като отявлен фен на отбора Ангел Попов добави към подаръците и календари за 2016 година на тима на "смърфовете".

Персоналът на детската онкохематология в Пловдив посрещнаха двамата си гости с много топли прегръдки и с пожелание да продължат да помагат и да посещават децата в отделението и в бъдеще. "По празниците в болниците е най-тежко. Всеки иска да е при семейството си в този момент, но на не малко хора им се налага да прекарат празниците в болничните стаи. Показаното внимание и съпричастност за тях е много важно", заявиха от отделението.

В такива мигове се питаме кое е по-значимо – успешната бизнес политика на REFAN, или огромната й социално значима благотворителност, която отново носи позитивни емоции за хиляди българи.

 „Рефан България" - водеща световна марка, която 25 години произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, а със своите над 400 бутика в 28 държави на 5 континента и богато разнообразие от продукти, с уникален франчайзинг бизнес модел, се е превърнала във визитна картичка на страната ни.

Компанията преди месец взе награда за благотворителност „Златно сърце“за „Цялостна социално отговорна политика“ – подкрепила е повече от 500 спортни, социални, културни и здравни инициативи, като само за последните месеци е спонсорирала 44 събития в социалната сфера, 21 събития в областта на спорта и 21 културни инициативи. Президентът на REFAN Ангел Попов е носители  на престижните отличия „Благодетел на годината“ и на почетния знак „Хора с добри сърца”. Всички призове за REFAN и Ангел Попов са емоционално признание, с което всички нуждаещи се казват „огромно Благодаря“ на бизнесмена с огромно сърце.

 



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...