"Рефан България" за четвърта поредна година се включи в Националния фестивал "Семе бългаско"

вторник, 11 април 2017 г.

"Рефан България" за четвърта поредна година се включи в Националния фестивал "Семе бългаско"
"Рефан България" за четвърта поредна година се включи в Националния фестивал "Семе бългаско"

От 7-ми до 9-ти април в Севлиео се проведе четвъртото издание на единствения по рода си у нас фестивал „Семе българско”, чиято цел е да запази българския ген, българските традиции и българския дух.
Този факт беше оценен по достойнство от участниците в официалната церемония по откриването на фестивала кметът Иван Иванов, областният управител Иванка Баева и Ивелина Елмазова, инициатор и организатор на събитието.
Като участник в националния фестивал и тази година "Рефан България" се включи със собствен щанд. На него любимата козметична марка на българите представи свои продукти с натурални и изконни български съставки и привлече много посетители, заинтересувани от козметичните серии, включващи в състава си етерични масла, розово масло, розова вода, кисело мляко и др., които от столетия са доказали своите качества и предимства по света. Освен тях на щанда беше представена и новата парфюмна серия на известния бранд - REFAN GOLD COLLECTION. Интересът на посетителите беше провокиран от атрактивната опаковка и неустоимите аромати на мъжките и дамски парфюми и комплекти, включени в серията.
Празничната програма на фестивала, която съвпадна и с хубавите български празници Лазаров ден и Цветница, включваше интересни инициативи, на които можеха да се радват гостите на събитието и които изразяваха българските традиции, обичаи и занаяти, помогнали на българите да съхранят своята идентичност и дух през вековете. Народните певици Цветелина и Николина Чакърдъкова огласиха с изпълненията си Севлиево като специални гости на „Семе българско”.Последни новини

Събуди кожата си с новата козметична серия Youthful Perfection 19 април 2018 г.

Иновативна активна съставка действа на кожата, както чаша си...

Днес отбелязваме Световния ден за информираност за аутизма 2 април 2018 г.

„Рефан България” неотлъчно подкрепя всяка стъпка на Сдружени...

РЕФАН България прекратява взаимоотношенията си с Локомотив Пловдив след нападките на родители 30 март 2018 г.

Изявление на РЕФАН България във връзка с публикуваната в ред...