"Рефан България" за четвърта поредна година се включи в Националния фестивал "Семе бългаско"

вторник, 11 април 2017 г.

"Рефан България" за четвърта поредна година се включи в Националния фестивал "Семе бългаско"
"Рефан България" за четвърта поредна година се включи в Националния фестивал "Семе бългаско"

От 7-ми до 9-ти април в Севлиео се проведе четвъртото издание на единствения по рода си у нас фестивал „Семе българско”, чиято цел е да запази българския ген, българските традиции и българския дух.
Този факт беше оценен по достойнство от участниците в официалната церемония по откриването на фестивала кметът Иван Иванов, областният управител Иванка Баева и Ивелина Елмазова, инициатор и организатор на събитието.
Като участник в националния фестивал и тази година "Рефан България" се включи със собствен щанд. На него любимата козметична марка на българите представи свои продукти с натурални и изконни български съставки и привлече много посетители, заинтересувани от козметичните серии, включващи в състава си етерични масла, розово масло, розова вода, кисело мляко и др., които от столетия са доказали своите качества и предимства по света. Освен тях на щанда беше представена и новата парфюмна серия на известния бранд - REFAN GOLD COLLECTION. Интересът на посетителите беше провокиран от атрактивната опаковка и неустоимите аромати на мъжките и дамски парфюми и комплекти, включени в серията.
Празничната програма на фестивала, която съвпадна и с хубавите български празници Лазаров ден и Цветница, включваше интересни инициативи, на които можеха да се радват гостите на събитието и които изразяваха българските традиции, обичаи и занаяти, помогнали на българите да съхранят своята идентичност и дух през вековете. Народните певици Цветелина и Николина Чакърдъкова огласиха с изпълненията си Севлиево като специални гости на „Семе българско”.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ