“Рефан България” с участие на бизнес форум в Ташкент

понеделник, 29 февруари 2016 г.

“Рефан България” с участие на бизнес форум в Ташкент
“Рефан България” с участие на бизнес форум в Ташкент

“Рефан България”  взе участие в международен бизнес форум в Ташкент, Узбекистан, организиран от Българската търговско-промишлена палата и Агенция Узинфоинвест. Събитието се проведе в рамките на официално посещение на българска делегация в Узбекистан за участие в четвъртата сесия на Междуправителствената българо-узбекска комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество. Провеждането на бизнес форума показва ясно наличието на интерес и от двете страни за засилване на взаимодействието между българския и узбекския бизнес и реализиране на пълния потенциал в двустранните търговско-икономически отношения.
Във форума се включиха представители на над 20 български компании, като представянето на “Рефан България” бе оценено високо. Компанията, символ на качество в козметичния бранш, презентира своята франчайз концепция и уникални продукти, съчетаващи по неповторим начин световните тенденции с българските традиции.  
“Рефан България” се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни вече 25 години със своите стотици разпознаваеми продукти, базирани на природни формули. REFAN дава шанс на хиляди предприемчиви хора в България и по света да развият успешен франчайзинг бизнес.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ