Рефан България с благодарствено писмо от Сдружение „Дружество Против Епилепсия“

понеделник, 24 юли 2017 г.

Рефан България с благодарствено писмо от Сдружение „Дружество Против Епилепсия“

Третият пореден летен курс по епилепсия беше проведен от 5-ти до 8-ми юли 2017 в курорта Боровец, хотел „Самоков“. Форумът беше организиран от Българското дружество срещу епилепсия с подкрепата и одобрението на Международната лига срещу епилепсия (ILAE) и Комисиятa по Европейските въпроси (CEA) на лигата.
Осъществяването на един от най-важните европейски форуми в областта на епилептологията стана възможно благодарение на подкрепата на „Рефан България“. Заради своята отзивчивост козметичният бранд получи благодарствено писмо от организаторите, подписано от доц. д-р Петя Димова, дм, в качеството й на председател на Българското дружество срещу епилепсия.
Курсът  събра над 80 лекари от Източна Европа, които, заедно с 17 водещи световни специалисти по епилепсия, осъвремениха знанията си в диагностиката и лечението на най-тежките епилепсии във всички възрасти.

В благодарственото писмо, изпратено до „Рефан България“, се казва следното:

До Г-н и Г-жа Попови, РЕФАН България

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
от
Сдружение „Дружество Против Епилепсия“

С настоящото изказваме огромната си благодарност за отзивчивостта Ви и помощта, която ни оказахте за организирането на ТРЕТИ ИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИ КУРС ПО ЕПИЛЕПСИЯ под егидата на Международната Лига за борба с Епилепсията (ILAE), който се състоя в хотел „Самоков“ - Боровец от 5 до 8 юли 2017 г.

Вашата подкрепа направи възможно България да бъде домакин на един от най- важните европейски форуми в областта на епилептологията през настоящата година. На курса присъстваха 80 лекари от 8 източно-европейски страни и 17 водещи експерти от 14 европейски страни. Общата оценка за курса от участниците е отлична (48 от 74) и много добра (25 от останалите). Продуктите на „РЕФАН България“ предизвикаха възхищение у нашите лектори от чужбина, а всеобщата оценка за Вашата компания е, че „България има шансове за по-добро бъдеще, защото има такива хора“.

От името на организационния комитет на курса, Дружеството Против Епилепсия и всички участници Ви благодаря отново за искрената Ви ангажираност и голямата подкрепа, за човешкото отношение и всичко, което правите за България и българите.

С огромно уважение:
/доц. д-р Петя Димова, дм

Председател на ДПЕ/

София, 19.07.2017 г.Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ