Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“ Всяка година в градът под тепетата с преклонение свеждат глава в памет на именития си съгражданин Стефан Попов,основател на козметична компания „REFAN“.

сряда, 25 март 2015 г.

Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“
Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“
Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“
Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“

Всяка година в градът под тепетата с преклонение свеждат глава в памет на именития си съгражданин Стефан Попов,основател на козметична компания „REFAN“.

650 участника в 25 възрастови групи участваха в VI мемориален крос „СТЕФАН ПОПОВ“, който стартира в първия ден на пролетта от площад "Централен" в Пловдив. Рекорди не липсваха - най-малкият участник беше на 3-годишна възраст, а най-възрастният спринтьор бе на 75 години.
Кросът бе открит от Петър Зехтински – зам.-кмет на дирекция „Спорт, младежки дейности и социална политика“  в община Пловдив , който прочете благодарствен адрес от министъра на "Младежта и спорта" Красен Кралев. Това е вторият крос от 16-та национална кросова верига и програмата „Спорт за всички” – спорт в свободното време, за здравето и дееспособността на хората от всички възрасти, срещу насилието, наркоманията и СПИН“. Включиха се и хора в неравностойно положение.

На шампионите и техните подгласници до шесто място в 25-те възрастови групи предметни награди от фирма „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ и медали връчиха Стоянка Груйчева - председател на клуб по Художествена гимнастика "Тракия" и Минна Ангелова - бронзов медалист от световното първенство по аеробика в Мексико. Всички участници в кроса бяха зарадвани от богата  томбола с подаръци от „REFAN“.
В мемориалния крос „СТЕФАН ПОПОВ“, досега са взели участие повече от 4000 човека от Пловдив, региона и още 29 селища на страната. Сред бягащите са били гости на града от Русия, Франция, Англия, Италия, Македония, Турция, Гърция, Румъния, Германия и Молдова. 

 Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ