Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“ Всяка година в градът под тепетата с преклонение свеждат глава в памет на именития си съгражданин Стефан Попов,основател на козметична компания „REFAN“.

сряда, 25 март 2015 г.

Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“
Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“
Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“
Пролетта дойде в Пловдив с Мемориален крос „Стефан Попов“

Всяка година в градът под тепетата с преклонение свеждат глава в памет на именития си съгражданин Стефан Попов,основател на козметична компания „REFAN“.

650 участника в 25 възрастови групи участваха в VI мемориален крос „СТЕФАН ПОПОВ“, който стартира в първия ден на пролетта от площад "Централен" в Пловдив. Рекорди не липсваха - най-малкият участник беше на 3-годишна възраст, а най-възрастният спринтьор бе на 75 години.
Кросът бе открит от Петър Зехтински – зам.-кмет на дирекция „Спорт, младежки дейности и социална политика“  в община Пловдив , който прочете благодарствен адрес от министъра на "Младежта и спорта" Красен Кралев. Това е вторият крос от 16-та национална кросова верига и програмата „Спорт за всички” – спорт в свободното време, за здравето и дееспособността на хората от всички възрасти, срещу насилието, наркоманията и СПИН“. Включиха се и хора в неравностойно положение.

На шампионите и техните подгласници до шесто място в 25-те възрастови групи предметни награди от фирма „РЕФАН БЪЛГАРИЯ“ и медали връчиха Стоянка Груйчева - председател на клуб по Художествена гимнастика "Тракия" и Минна Ангелова - бронзов медалист от световното първенство по аеробика в Мексико. Всички участници в кроса бяха зарадвани от богата  томбола с подаръци от „REFAN“.
В мемориалния крос „СТЕФАН ПОПОВ“, досега са взели участие повече от 4000 човека от Пловдив, региона и още 29 селища на страната. Сред бягащите са били гости на града от Русия, Франция, Англия, Италия, Македония, Турция, Гърция, Румъния, Германия и Молдова. 

 Последни новини

REFAN с награда за "Цялостен принос в развитието на бизнеса" от Balkan Business Awards 2019 7 март 2019 г.

Това е най-високото признание в престижния конкурс и се връч...

Лицето на REFAN Мила Христова при Елтън Джон на Оскарите 28 февруари 2019 г.

Българският топ модел присъства на благотворително парти с Д...