Направи празника незабравим, с перфектния подарък за любимия мъж

четвъртък, 19 декември 2019 г.

Направи празника незабравим, с перфектния подарък за любимия мъж

Повечето дами срещат трудност, когато трябва да изберат подарък за любимия мъж… Как да го накараме да се чувства специален и едновременно с това да подарим нещо, което е наистина нужно и стойностно за Него… До Коледа остават само няколко дни и ако и вие сте от дамите, които все още се колебаят какво да изберат, не се оставяйте на паниката – има подарък, който съчетава в себе си всичко, което търсите!

Това са мъжките комплекти REFAN INTENSE eau de PARFUM, включващи парфюм и душ-гел с еднаква насока на мириса. Те са създадени за мъжете, които знаят какво искат и го получават. Съдържат точната дозировка между изтънченост и мъжественост, която кара господата да се чувстват елегантни и секси едновременно – истински магнит за дамите.

За да подчертаете неговата индивидуалност, можете да изберете една от трите различни комбинации от аромати на Refan.

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 211 с впечатляващо ухание от лимон, тагетис, салвия, подправен и балсамичен аромат с подчертани дървесни ноти, пачули и амбра и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 211, който деликатно почиства кожата, като запазва влагата в нея и дълготрайно я парфюмира.

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 219 с модерен и чувствен мирис на грейпфрут, топли подправки, докосване на роза и канела, кожени и дървесни ноти, пачули, амбра и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 219.

- Парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - MEN 407 с ухание с водни и дървесни ноти, дафинов лист, жасмин, пачули, кедър, джинджифил и парфюмен шампоан и душ-гел REFAN GOLD - MEN 407. Която и комбинация да изберете, ще направите перфектния коледен подарък за Него и той със сигурност няма да ви остане длъжен!Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ