Козметолозите съветват - използвайте кремове с натурални масла в студените дни

понеделник, 20 януари 2020 г.

Козметолозите съветват - използвайте кремове с натурални масла в студените дни
Козметолозите съветват - използвайте кремове с натурални масла в студените дни
Козметолозите препоръчват през студените месеци да се използват обогатени с подхранващи масла кремове, които възстановяват водния баланс и деликатно хидратират и омекотяват кожата на тялото и ръцете.
Като специален комплимент към своите клиенти от REFAN са подготвили комплекти с бутер кремове за тяло и ръце на изключително изгодна цена. Можете да ги вземете само за 11,98 лв., като по този начин получавате два продукта, а заплащате само крема за тяло!
Всеки един от бутер кремовете за тяло и ръце на REFAN нежно и ефективно се грижи за кожата, като я предпазва от изсушаване и вредните атмосферни влияния, благодарение на активните си натурални съставки:
Масло от ший - богато на витамини А, Е, F и мастни киселини. То има подмладяващ ефект, оказва силно омекотяващо действие върху груба, суха и лющеща се кожа, прави я гладка и еластична, спомага поддържането на здрави и красиви нокти.
Какаово масло - източник на естествени антиоксиданти, природен стимулант, който ускорява клетъчната обмяна, подобрява овлажняването, придава  блясък и гладкост на кожата.
Витамин В3 - действа срещу загубата на вода, има анти-ейдж ефект, изглажда, намалява пигментацията и стимулира еластичността на кожата.
Всеки от десетте комплекта впечатлява сетивата с нежни и оригинални ухания. Можете да се насладите на ободряващия билково-хербален аромат на Eucalyptus&Rosemary или на медно-сладкото ухание на Cotton Blossom&Honey, да се докоснете до деликатните нотки на Magnolia&Rose petals и Lemon cream&Milk, а ако си падате по експериментите и провокациите, тогава изпробвайте Cedar wood&Spices или Musk&Orange. За любителите на сладките плодови ухания са Pomegranate & Papaya, Melon and Apricot, Passion fruit и Wild Cherry.
Бутер кремовете са с копринена консистенция, която не оставя мазни следи и който и от комплектите на REFAN да изберете, ще се радвате на подхранена, хидратирана и регенерирана кожа през студените месеци.


Последни новини

"Оказаната подкрепа в тежък момент е проверка за човечност" 23 април 2020 г.

емоционални думи на благодарност към REFAN

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ