Козметика с витамин С – за тен без пигментни петна след лятото

четвъртък, 4 октомври 2018 г.

Козметика с витамин С – за тен без пигментни петна след лятото

Витамин С играе важна роля за запазването на красотата и здравето на кожата. Той участва във всички протичащи в нея процеси – растеж, възстановяване, защита от вредните въздействия на околната среда, заздравяване на раните. Действа като мощен антиоксидант и притежава уникални антистрес защитни свойства. Безценният витамин С повишава синтеза на колаген и по този начин подмладява и подобрява вида на кожата. Друго важно негово свойство е, че има избелващ ефект и потиска изработването на меланин, като по този начин намалява появата на пигментни петна и лунички. Това го прави особено подходящ за използване през есента – за чист тен без петна след лятното слънце.
Козметичната серия на REFANVITAMIN C“ съдържа дневен, нощен крем и серум за лице, които бързо и резултатно възвръщат естествения блясък и свежест на кожата.
Дневният крем защитава кожата от UV -лъчите и предпазвайки я от образуването на свободни радикали, се бори с преждевременното стареене.
Нощният крем възстановява кожата през нощта и предотвратява появата на бръчки.
Серумът за лице е с доказано избелващо действие. Активно потиска изработването на меланин и образуването на пигментни петна и лунички. Нанесен под дневния и нощния крем, както и самостоятелно, той намалява пигментацията на кожата и действа не само избелващо, но и регенериращо.
Всички продукти от серията „VITAMIN C“ на REFAN се абсорбират бързо и лесно, а комбинираното им използване подсилва естественото излъчване на кожата и я прави сияйна, чиста и еластична.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...