Гости от Матера се влюбиха в козметиката на REFAN

събота, 10 юни 2017 г.

Гости от Матера се влюбиха в козметиката на REFAN
Гости от Матера се влюбиха в козметиката на REFAN
Гости от Матера се влюбиха в козметиката на REFAN

Титлата Европейска столица на култура ще даде допълнителен стимул за развитие на българо-италианските взаимоотношения и в частност между градовете, избрани за столици на култура през 2019 г. – Пловдив и Матера. 

Около това се обединиха председателят на Общински съвет Пловдив Савина Петкова и председателят на Общински съвет Матера Анджело Торторели.  

Италианската делегация е в Пловдив по повод българо-италианските дни „Между хоровете и културите“ , които са под патронажа на председателя Савина Петкова. Като част от тях  смесен хор "Кантори Матерани" - Матера с диригент д-р Алесандра Барбаро и Девическа хорова формация "Евмолпея" - Пловдив с диригент д-р Рада Славинска изнесе общ концерт в събота в зала "Съединение" на Регионален исторически музей – Пловдив. В края на прекрасния концерт гостите от Италия получиха множество подаръци от  REFAN. Анджело Торторели и останалите официални гости веднага и с огромно любопитство разгледаха козметичните подаръци и моментално дадоха своето позитивно мнение за ароматите и продуктите, които им бяха връчени. Дамите сред официалните гости, както и женската част от  хор "Кантори Матерани" нетърпеливо изпробваха още в залата част от козметиката на REFAN, видя репортер на Glas.bg.



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...