Екстракт от стволови клетки като превенция срещу стареенето

четвъртък, 6 февруари 2020 г.

Екстракт от стволови клетки като превенция срещу стареенето
Екстракт от стволови клетки като превенция срещу стареенето

Първата крачка към правилната грижа за кожата на лицето е превенцията. Не чакайте да откриете първите бръчици по лицето си, за да започнете  борба с тях. Погрижете се за своята кожа, още докато е млада и свежа, за да я запазите по-дълго такава.
Подходящи за целта са продуктите от козметичната линия Gardenia and rose на REFAN, която съдържа измиващ крем за лице, дневен и нощен крем, както и серум за лице.  Той може да се използва самостоятелно, или за засилване на ефекта от дневния и нощния крем.
Серията е базирана на екстракт от стволови клетки от гардения и розово масло,
комбинацията от които е подходяща за по-млада кожа и кожа, склонна към омазняване.
Екстрактът от стволови клетки от гардения  стимулира синтеза на колаген и забавя процесите на неговото разграждане, което води до отпускане на кожата и появата на бръчки. Той ефективно помага за възвръщането на здравия и стегнат вид на кожата.
Ценна добавка към продуктите от серията Gardenia and rose е българското розово масло, което  съдържа над 300 съставки и отдавна е доказало благотворното си влияние върху човешкия организъм. Подходящо е за всички типове кожа, най-вече за чувствителна. Оказва тонизиращ и стягащ ефект върху капилярите, както и върху циркулацията на кръвта като цяло. Подходящо е при дерматити и екземи.
Серията Gardenia and rose на REFAN е предназначена за превенция на стареенето и е подходяща за всеки тип кожа. Освен поотделно, сега можете да вземете в комплект дневен /50 мл/ и измиващ /100 мл/ крем за лице, като заплащате само дневния крем, а измиващия получавате като бонус към него. Той е деликатен към кожата на лицето и почиства в дълбочина, без да изсушава. Съдържа масло от ший, което омекотява и подхранва и е подходящо за зимните месеци.Последни новини

REFAN дари дезинфекциращи продукти на болници в Пловдив и Стара Загора и 13 социални домове 22 април 2020 г.

Почистващи продукти за ръце от козметичния бранд получи и Об...

Осигурете си добра хигиена и чисти ръце по всяко време 23 март 2020 г.

със Спрей за почистване на ръце във флакон за 1500 впръскван...

НОВ ПРОДУКТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ПУСНА REFAN НА ПАЗАРА 17 март 2020 г.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РЪЦЕ БЕЗ ОТМИВАНЕ

Твоята печеливша бизнес възможност! 18 февруари 2020 г.

Инвестиция с бърза възвръщаемост