Златна есен – златни възможности от REFAN

четвъртък, 24 октомври 2019 г.

Златна есен – златни възможности от REFAN

Пъстрата на цветове и богата на аромати есен вдъхновява ценителите на фините и елегантни ухания да попълнят парфюмната си колекция. Ако и вие сте сред тях, REFAN ви поднася като комплимент възможността да вземете на специална цена два продукта с обща насока на мириса и да зарадвате себе си или любим човек. Плащате парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - 100 мл. и получавате в добавка към нея 250 мл. стягащ парфюмен душ гел REFAN GOLD за дамите или шампоан душ-гел REFAN GOLD за господата. Така имате удоволствието да се насладите на любимия аромат под душа и като финален акорд да добавите  парфюм – за да стане уханието по-богато и плътно.
От REFAN са избрали за комплектите най-предпочитаните и обичани аромати от богатата си палитра: 126, 187 и 192 за нея и 211, 219 и 407 за него.
Първокласните парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM със своя интензивен и наситен мирис са вече добре познати на пазара. Те са в крак с новите тенденции в света на парфюмите - „екстрийм“ и интенз“ - различни от добре познатата класика.  Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав  с  акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акорди.
Новата им и атрактивна опаковка им придава луксозна визия, като ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък за всеки повод.Последни новини

Избраха най-красивата плевенчанка. 1 април 2024 г.

Всички участнички в надпреварата получиха от неустоимите про...

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...