Златна есен – златни възможности от REFAN

четвъртък, 24 октомври 2019 г.

Златна есен – златни възможности от REFAN

Пъстрата на цветове и богата на аромати есен вдъхновява ценителите на фините и елегантни ухания да попълнят парфюмната си колекция. Ако и вие сте сред тях, REFAN ви поднася като комплимент възможността да вземете на специална цена два продукта с обща насока на мириса и да зарадвате себе си или любим човек. Плащате парфюмна вода REFAN INTENSE eau de PARFUM - 100 мл. и получавате в добавка към нея 250 мл. стягащ парфюмен душ гел REFAN GOLD за дамите или шампоан душ-гел REFAN GOLD за господата. Така имате удоволствието да се насладите на любимия аромат под душа и като финален акорд да добавите  парфюм – за да стане уханието по-богато и плътно.
От REFAN са избрали за комплектите най-предпочитаните и обичани аромати от богатата си палитра: 126, 187 и 192 за нея и 211, 219 и 407 за него.
Първокласните парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM със своя интензивен и наситен мирис са вече добре познати на пазара. Те са в крак с новите тенденции в света на парфюмите - „екстрийм“ и интенз“ - различни от добре познатата класика.  Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав  с  акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акорди.
Новата им и атрактивна опаковка им придава луксозна визия, като ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък за всеки повод.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...