Силата на „женското злато“ в студените дни

сряда, 13 ноември 2019 г.

Силата на „женското злато“ в студените дни

Твърди се, че египетската кралица Нефертити дължала своята красота на редовното използване на масло от ший. То е изключително ценно поради състава си и въздействието, което оказва  върху кожата. Универсалната и пълноценна грижа , която осигурява, дава основание маслото да бъде наречено „женско злато“. То е богато на микроелементи и мастни киселини и се счита, че е най-добрата грижа за кожата през студения сезон, защото набавя живителна влага и хранителни вещества за нея, поддържа еластичността й и клетъчното обновяване.  Маслото от ший съдържа незаменимите витамини А и Е и предотвратява появата на бръчки, изглажда фините линии и ефективно противодейства на процесите на стареене. Витамин F в състава му действа като защитник на кожата. Има силно омекотяващо действие върху груба, суха и лющеща се кожа.
Богатите съставки в маслото от ший действат благоприятно за  клетъчното обновяване, възстановяват роговия слой на кожата и я успокояват. Може да се прилага навсякъде, където кожата има нужда от хидратация.
Козметолозите съветват през студените дни да се използва козметичната серия Shea/Karite на REFAN, с която можете да се погрижите за кожата от глава до пети. Тя включва: крем за лице, подходящ за употреба сутрин и вечер,  крем за тяло,  шампоан за коса и тяло,   лосион за ръцекрем за крака, пилинг сапун гъба  и  глицеринов сапун на килограм.
Продуктите от серията на REFAN с „женско злато“ в състава си са особено подходящи за суха, чувствителна или загрубяла кожа, а комбинираното им използване осигурява адекватна грижа през студените дни.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...