Шанс от REFAN – стартирай собствен бизнес с пакети от 600 до 6000 лв.

петък, 28 октомври 2016 г.

Шанс от REFAN – стартирай собствен бизнес с пакети от 600 до 6000 лв.

За старта на малък собствен бизнес не трябват нито много пари, нито кредити, нито връзки. Достатъчни са предприемчивост и креативно мислене. Тази изпитана формула на динамичната и модерна фирма за парфюмерия и козметика REFAN работи безотказно в над 400 бутика в България и в още 50 страни на 5-те континента.
На изложението „Нови бизнес идеи“, което ще се проведе на 4-ти и 5-ти ноември в Sofia Event Center, Парадайс Център, REFAN ще представи за първи път пред български предприемачи четири бизнес възможности, гарантиращи добри доходи и бърза 100% възвръщаемост на вложените средства.

Gift Shop за 600 лв. е името на стартовия бизнес пакет на REFAN. Той включва продукти от утвърдени и разпознаваеми козметични серии на световноизвестната козметична компания. Като добавка фирмата предоставя универсална и атрактивна украса за витрина на стойност 200 лв.
            Small Family business дава два варианта за начало на семеен бизнес и за разширяване на вече съществуващ такъв. Единият бизнес пакет е на стойност 1600 лв., вторият е за 2400 лв. И двата пакета дават възможност за закупуване на наливна парфюмерия и аксесоари към нея. В тях REFAN включва и допълнителната си фирмена подкрепа, като предоставя специализирано оборудване от стъкленици и стелажи на стойност, равна на стойността на закупения от клиента пакет /съответно 1600 лв. и 2400 лв/.
            Четвъртата възможност е франчайз пакет за 6000 лв. Той позволява на най-предприемчивите да отворят собствен магазин REFAN и да станат част от франчайз веригата на компанията. Пакетът включва асортимент от над 500 артикула, разпределени в различни продуктови категории: парфюмерия, козметика, сапуни, свещи, аксесоари и др. Към този пакет от REFAN предоставят като добавка цялостно оборудване с фирмена визия, стъкленици с патентован дизайн, рекламни материали, транспорт. Закупилите го могат да разчитат на 100% възвръщаемост на вложените средства.


            Всичко за предлаганите от REFAN бизнес пакети за стартиране на малък семеен бизнес можете да научите, като посетите щанда на компанията  в рамките на изложението „Нови бизнес идеи“. Специалисти от фирмата ще дадат подробна иформация и компетентни и изчерпателни отговори на вашите въпроси.
 Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...