Sandalwood – силен афродизиак с незабравим аромат Маслото от сандалово дърво излъчва топлина и подобрява настроението

сряда, 5 септември 2018 г.

Sandalwood – силен афродизиак с незабравим аромат

Сандаловото дърво /Sandalwood/ се среща в южните райони на Индия. Безценното му масло е концентрирано в сърцевината на дървото и се извлича посредством парна дестилация.
Притежава фин и дълготраен аромат. Сладкото благоухание с вплетени в него деликатни дървесни нотки, внася страст в живота, изпълва с енергия и е високо ценена съставка в изготвянето на парфюмни композиции.
Няма по-ценно и ароматно дърво, оставило сериозна диря в хиндуистката култура и традиция. То се използва в медитацията, практикуването на йога и други енергийни практики. Във всяка храмова церемония и ритуал това свещено дърво се използва, за да омилостиви боговете и измоли от тях най-добрите благословии.
В древен Египет намира приложение при балсамацията.
Маслото от сандалово дърво традиционно се използва от билкарите за лечение на кожни заболявания, акне, депресия, има антисептично действие. Аюрведа го разглежда със следните характеристики: сладко-горчив вкус, лека и суха природа, охлаждащо действие и лют послевкус. То е силен афродизиак, мирисът му излъчва топлина, има чудесни ароматерапевтични свойства – действа успокояващо и подобрява настроението.
 

Eau de parfum Sandalwood & Rose е зашеметяващ, изкусителeн, неустоим аромат, включен в колекцията от нестандартни и запомнящи се ухания Refan Temptation Blend.
Sandalwood & Rose е изключително мирисово съчетание от роза и елегантни ориенталски и дървесни акценти. Забележителен и провокативен, с балсамично - цветист  характер, богато съчетание от класическа роза, смолист лабданум, пушечни ноти, кедър, пачули и сантал в базисните ноти. Това е аромат с характер и мирис, който не се забравя - сложен, елегантен и изискан.

Продуктът може да намерите в най-близкия магазин на Refan:-----> магазиниПоследни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...