Само за мъже – специална козметика защитава кожата от замърсения въздух и цигарения дим

четвъртък, 30 януари 2020 г.

Само за мъже – специална козметика защитава кожата  от замърсения въздух и цигарения дим
Само за мъже – специална козметика защитава кожата  от замърсения въздух и цигарения дим

Грижата за външния вид не е привилегия само на жените. Все повече мъже в наши дни използват различни козметични продукти, за да изглеждат добре. Това не трябва да се възприема като проява на суетност, а като необходимост, особено в замърсената градска среда, която предизвиква значителни увреждания  на кожата с видими последици. Козметичната линия Men perfection на REFAN е създадена с грижа за нуждите на модерния мъж. Нейната висококачествена активна съставка LanacitynTMPF предлага адекватна защита от замърсения  въздух и околната среда, улавя  праховите частици и поддържа естественото прочистване на кожата от токсините.
Проведени изследвания показват, че LanacitynTMPF осигурява и защита срещу цигарения дим, подобрява блясъка и тонуса на кожата, намалява загубата на вода в нея. Тази иновативна съставка представлява комбинация от бактерията Alteromonas мacleodii /която живее в изключително токсични условия при екстремно високи температури/  и екстракт от хризантема. В Men perfection на REFAN   LanacitynTMPF  е съчетан с розова вода и тази комбинация  изгражда защитна система, която гарантира цялостно предпазване от замърсения въздух.
Козметичната линия за мъже включва: дневен флуид за лице, нощен флуид за лице, крем около очи, балсам за след бръсене, измиващ гел за лице  и шампоан за коса и тяло. Козметичната серия Men perfection на REFAN е правилният избор за кожата на съвременния мъж, който държи на външния си вид и иска да излъчва увереност и самочувствие в ежедневието си.
А сега от REFAN правят жест към клиентите си и можете да вземете в комплект с шампоан всеки един от останалите продукти от серията - дневен флуид, нощен флуид, околоочен крем, автършейф или измиващ гел - и да платите само него, като по този начин ще получите шампоана като бонус!