С подкрепата на РЕФАН избраха Лейди България, Мисис Баба и Мистър Дядо

понеделник, 17 май 2021 г.

С подкрепата на РЕФАН избраха Лейди България, Мисис Баба и Мистър Дядо
С подкрепата на РЕФАН избраха Лейди България, Мисис Баба и Мистър Дядо

Красивата надпревара за титлата Lady България се проведе за 14-та поредна година в бална зала Монтесито. Събитието се проведе с подкрепата на пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България.

„Записвам си в историята, че съм успяла да организирам конкурс в условия на пандемия, социална, икономическа и културна криза. Благодаря на всички момичета – любителки на силните усещания, които не се отказаха и се “биха” докрай. Благодаря и на онези, които помогнаха това да се случи!“, написа в профила си във Фейсбук Мариана Маринова, дясната ръка на продуцента на конкурса Меги Савова.

За участие във финала бяха избрани 10 представителки на различни професии от над 100 претендентки за титлата. Дамите, които дефилираха са свободни, независими и успели жени, които искат да изградят собствена кариера и финансова стабилност.

Журито в състав Даниела Цветанова,Дони Василева,Капка Амзина,Силвия Домозетскa,Гергана Апостолова,Маги Ранкова,Христина Герасимова,Иван Рупчин,Мариана Маринова,Нели Пандилова избра победителките като за първи път решаващо значение за класирането имаше и e-vote :

Lady Bulgaria Universe – Александрина Йорданова от град София. Собственик на школа по етикет за млади дами, Отдадена е на мечтата си да създава по-красив свят за всяко подрастващо момиче.
Lady Bulgaria World – Светослава Апостолова от София . Завършила е финансов мениджмънт и магистърска степен – „Кино, щоубизнес и финанси“
*Lady Bulgaria Europe – Михаела Тошинова от град София се занимава с Мода професионално. Михаела учи Бизнес и предприемачество и работи във Фитнес. Обича да спортува в свободното си време.
 *Lady Bulgaria E-Vote – Кристън Драгоманска от Пазарджик. Кристън е пример за младо амбициозно, работещо момиче. Само на 18 години вече е част от семейния бизнес, който включва- ресторант с над 350 места. Управлява агенция за сватбена украса.

Атрактивната 12-та надпревара за титлата Мисис Баба и за първи път Мистър Дядо също беше част от програмата. За първи път в историята на този конкурс журито определи победителите по изпратени документи и събеседване по телефона.

Победители и участници бяха наградени с подаръци, осигурени от РЕФАН. Те получиха продуктите от козметичната серия REFAN`s Rose и парфюми от бутиковата колекция Limited Blend


Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...