С благодарност към клиентите на REFAN – дарители за „Българската Коледа“!

четвъртък, 7 януари 2016 г.

С благодарност към клиентите на REFAN – дарители за  „Българската Коледа“!

Благодарим на всички наши клиенти, които чрез закупуването на продуктите на  REFAN се включиха в благотворителната кампания „Българската Коледа“ и се превърнаха в дарители за благородната кауза!
Както беше предварително обявено, целият  оборот за периода  24-31 декември 2015 година на най-големия пловдивски фирмен магазин – този на ул. „Княз Александър Батенберг“ № 28 –бе дарен от  REFAN в полза на кампанията. Сумата възлиза на 7074,78 лв. и вече е част от събраните в „Българската Коледа“ средства, които тази година ще бъдат разпределени за децата в критично здравословно състояние, нуждаещи се от реанимация.
Тринадесетото издание на „Българската Коледа“ протече под патронажа на президента Росен Плевнелиев и отново ни доказа, че добротата и щедростта живеят в сърцето на българина.
Благородният жест на REFAN  е на път да се превърне в традиция, защото това е второто поредно участие на фирмата в „Българската Коледа“. Чрез тази дарителска акция козметичната компания и нейният собственик г-н Ангел Попов не само доказаха своята щедрост, проявявана многократно и дългосочно и в други инициативи, но и успяха да увлекат клиентите и почитателите на марката REFAN да последват примера им и да станат част от една добротворческа кауза, способна да сбъдва мечти и да връща усмивките на детските лица!
А какво по-хубаво и смислено от това?