REFAN зарадва с награди участниците в маратон "Съединение"

сряда, 7 септември 2016 г.

REFAN зарадва с награди участниците в маратон "Съединение"

В деня на Съединението стотици пловдивчини и гости на града се стекоха на едноименния площад в Пловдив, за да станат свидетели на традиционния Международен мемориален маратон „Съединение“! В неговото 41 издание се включиха рекорден брой участници, които стартираха от площада на град Съединение и финишира на паметника на Съединението в Пловдив.
От "Рефан България" отново не останаха безучастни към събитието и зарадваха с подаръци състезателите в него! Дамите получиха лосион за тяло и рол-он от последната серия на марката, а мъжете бяха зарадвани с парфюм и рол-он. Козметичният бранд традиционно подкрепя масови спортни инициативи, чиято цел е да възпитават любов към движението и да провокират хора от различни възрасти - и особено младежи - да спортуват и да доказват себе си в различни съревнования.
Победител при мъжете в тазгодишното издание стана Росен Лилов от Локомотив София. Втори финишира пловдивчанинът Светлин Иванов, а трети е Гено Уваров от Катуница. Те бяха наградени от Петър Зехтински.
При жените победител е от Анита Кръстева от Стара Загора. Втора остана Радосвета Димитрова, а трета финишира Снежина Кръстева. Дамите получиха своите медали от кмета на Съединение Атанас Балкански.