REFAN с участие в световното изложение Cosmoprof Asia

четвъртък, 10 ноември 2016 г.

REFAN с участие в световното изложение Cosmoprof Asia
Своите най-нови козметични серии и парфюмерийни продукти ще представи REFAN на изложението Cosmoprof Asia, което ще се проведе в  Hong Kong от 16 до 18 ноември . В рамките на три дни в Hong Kong Convention & Exhibition Centre избрани водещи компании и марки от цял свят и от всички сектори за разкрасяване ще представят свои продукти:  козметика, парфюми,био продукти за красота, СПА терапии, продукти за цялостна грижа за косата и др.
На българския павилион - щанд 1Е4 – ценителите на качествената парфюмерия и козметика и почитателите на световноизвестния козметичен бранд REFAN ще могат да се докоснат до неговите парфюмерийни и козметични продукти с неустоими аромати, в чиято изработка по неповнорим начин се съчетават иновативни технологии и традиционни български натурални съставки.
Изложението е място за срещи в Азиатско-тихоокеанския регион за дистрибутори, фирми и козметични специалисти, които се интересуват от нови възможности за бизнес в Азия - един от най-добре представящите се пазари за красота и лична хигиена.


Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...