REFAN с участие в Expofranchise 2017 в Лисабон – най-голямото специализирано изложение в Португалия

понеделник, 22 май 2017 г.

REFAN с участие в Expofranchise 2017 в Лисабон – най-голямото специализирано изложение в Португалия

Световноизвестната марка за парфюмерия и козметика REFAN ще представи своя нов бизнес модел на най-голямото изложение за франчайз в Португалия – Expofranchise 2017. Събитието ще се проведе на 2-ри 3-ти юни в Лисабон, MEO Arena – Sala Tejo и се очаква да бъде посетено от стотици, желаещи да стартират собствен бизнес и сами да си бъдат шефове.
Моделът, който за първи път ще бъде представен на португалския пазар – Рефан МАКСИМУМ, е най-оптималната опция,  която дава на инвеститорите невероятната възможност да отворят собствен магазин REFAN само за 12.000евр (но ако направят резервация по време на панаира, цената ще им излезе 9.900 евро).

Моделът Рефан Максимум включва:

  • Елегантни мебели с корпоративната визия на РЕФАН
  • Доставка и монтаж на магазина
  • 90 стъкленици с патентован дизайн
  • Обучение и наръчници
  • Пълен вътрешен дизайн
  • Плакати, светеща табела
  • Рекламни материали
  • Тестери и мостри (както козметични, така и от парфюмерията)

Изхождайки от натрупания през годините опит,  REFAN развива собствен успешен бизнес модел и като резултат от своята добра политика има отворени над 400 бутика по цял свят. Заслужено признание за постигнатите успехи са множеството значими награди и отличия, с които е удостоен козметичният бранд през последните години.  
Посетителите на изложението Expofranchise 2017 в Лисабон ще могат да се запознаят подробно с възможността за започване на собствен бизнес, като се възползват от всички положителни страни на бизнес модела на REFAN.
Щандът на популярната марка ще бъде декориран с уникалните и изработени ръчно глицеринови сапуни с натурални компоненти и също така с ароматични, изработени на ръка, свещи.
Всички, които проявят интерес към REFAN, ще се убедят, че името на компанията е синоним за високо качество и иновативни стратегии в развитието на бизнеса.
Ела и ни посети!
Стани своя собствен шеф!
Очакваме те на 2-ри и 3-ти юни на Expofranchise 2017