REFAN с участие на Международното изложение InterCHARM в Москва

сряда, 16 октомври 2019 г.

REFAN с участие на Международното изложение InterCHARM в Москва

InterCHARM е най-голямото изложение за парфюмерия и козметика в Русия, ОНД, Централна и Източна Европа. Тази година от 23 до 26 октомври в Москва ще си дадат среща над 1100 изложители от 38 страни. Вече наложени и нови руски и международни производители и дистрибутори на парфюмерия и козметика, инструменти и оборудване за козметология, естетична медицина, фризьорство и др. ще представят най- новите си постижения и иновации пред очакваните повече от 78 000 посетители.
REFAN също ще се включи в мащабното изложение, на което ще представи своите популярни в цял свят продукти с натурални съставки. Щандът на козметичния бранд ще бъде под номер 13F05 в зона В на Международния изложбен център Крокус Експо в Москва, като се очаква да привлече вниманието на другите изложители и посетители и да се създадат нови успешни бизнес контакти.
Експозицията на повече от 3500 марки в рамките на 4 дни от изложението позволява да се решат всички основни бизнес предизвикателства, да се проведат преки разговори и да се определят най-благоприятните условия за сътрудничество.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...