REFAN С ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ

петък, 25 март 2016 г.

REFAN С ПРЕСТИЖНА НАГРАДА ЗА МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ

На официална церемония в хотел Хилтън - София  се състоя второто издание на годишните награди VIP Business Awards 2016, организирани и продуцирани от агенция за публични комуникации VIP Communication PR.  „Рефан България” ООД бе удостоена с престижния приз за „МЕЖДУНАРОДНО ПРИЗНАНИЕ”

    В навечерието на своя 25 годишен юбилей козметичната компания може да се похвали  с успешно присъствие на международния пазар в Европа, Африка, Близкия и Далечния Изток. Днес фирмата се гордее с над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави бизнес форми, които предлага. Въпреки финансовата криза, компанията даде шанс на стотици предприемчиви хора  по света  да развиват успешен франчайзинг бизнес, а за десетките хиляди фенове на неустоимите й аромати стана символ на България  и  магия на красотата.  Атрактивна, достъпна и популярна - това са  големите предимства на REFAN  Само за броени години, REFAN се превърна във  водеща световна марка разпознаваема  с високото си качество, богата продуктова гама и неповторимата екзотичност  на козметичните формули, вдъхновени от българската природа. Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бранда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит, в синхрон със световните тенденции на пазара, както и изискванията и потребностите на клиентите.

    Идеята  на организаторите е конкурсът да отдаде внимание на успешния бизнес, който дори в период на криза запазва своето устойчиво развитие и демонстрира европейски стандарт и просперитет.Световният опит показва, че подобни конкурси стимулират и популяризират успешните практики и дават тласък за развитието на бизнеса.   Отличията се присъждат за изключителен успех, иновации и етика, които са задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния публичен и жизненоважен принос за развитието на цялото общество.

Партньори на събитието са Българската Търговско Промишлена Палата, Българо - Румънската Търговско Промишлена Палата, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за сътрудничество в бизнеса и културата IEC, Сръбско Българската Търговска Камара, Пловдивската Търговско Промишлена Камара и други.