REFAN с отличие за най-добър български франчайзинг в Европа "The best Bulgarian franchise in Europe" е отличието, което най-мащабното изложение за нов бизнес в България връчи на елитната козметична марка „REFAN" и нейния собственик Ангел Попов.

събота, 17 май 2014 г.

REFAN с отличие за най-добър български франчайзинг в Европа

"The best Bulgarian franchise in Europe" е отличието, което най-мащабното изложение за нов бизнес в България връчи на елитната козметична марка „REFAN" и нейния собственик Ангел Попов.

На петото изложение Franchising Expo, което се провежда на 16 и 17 Май в НДК зала номер 3 , София, участват 50 компании, но естествено, че и там и на съпътстващата го конференция „Нови бизнес идеи", интересът бе прикован към най-популярната и обичана българска козметична марка, която въпреки финансовата криза дава шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен семеен бизнес.

За успеха на козм.компания говорят фактите – над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес,които предлага.
Франчайзингът на „REFAN" дава възможност предприемачът да купи изгодно представителен бутик на марката, да го поддържа евтино и да има бърза и висока възвращаемост.
За 23 години фирма „REFAN" се превърна във визитна картичка на България пред света като производител на парфюмерия и козметика, съчетаваща по уникален начин световните тенденции в бранша с българските традиции. Това е поредно отличие за козметичната компания, която миналата година бе удоствоена с първа награда в категорията „Нов бизнес модел".



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...