REFAN с отличие за най-добър български франчайзинг в Европа "The best Bulgarian franchise in Europe" е отличието, което най-мащабното изложение за нов бизнес в България връчи на елитната козметична марка „REFAN" и нейния собственик Ангел Попов.

събота, 17 май 2014 г.

REFAN с отличие за най-добър български франчайзинг в Европа

"The best Bulgarian franchise in Europe" е отличието, което най-мащабното изложение за нов бизнес в България връчи на елитната козметична марка „REFAN" и нейния собственик Ангел Попов.

На петото изложение Franchising Expo, което се провежда на 16 и 17 Май в НДК зала номер 3 , София, участват 50 компании, но естествено, че и там и на съпътстващата го конференция „Нови бизнес идеи", интересът бе прикован към най-популярната и обичана българска козметична марка, която въпреки финансовата криза дава шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света да развиват успешен семеен бизнес.

За успеха на козм.компания говорят фактите – над 400 бутика в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес,които предлага.
Франчайзингът на „REFAN" дава възможност предприемачът да купи изгодно представителен бутик на марката, да го поддържа евтино и да има бърза и висока възвращаемост.
За 23 години фирма „REFAN" се превърна във визитна картичка на България пред света като производител на парфюмерия и козметика, съчетаваща по уникален начин световните тенденции в бранша с българските традиции. Това е поредно отличие за козметичната компания, която миналата година бе удоствоена с първа награда в категорията „Нов бизнес модел".Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...