"REFAN" с "Форбс" за принос в развитието на семейния бизнес в България Най-престижните бизнес награди в света "Форбс" бяха раздадени за трета поредна година и у нас на официална церемония в "Шератон". За първи път специално отличие "Форбс за развитие на семейния бизнес" се връчи на козметична фирма "Рефан България" - един от

четвъртък, 16 януари 2014 г.

"REFAN" с "Форбс" за принос в развитието на семейния бизнес в България

Най-престижните бизнес награди в света "Форбс" бяха раздадени за трета поредна година и у нас на официална церемония в "Шератон". За първи път специално отличие "Форбс за развитие на семейния бизнес" се връчи на козметична фирма "Рефан България" - един от най-гъвкавите работодатели, даващи шанс за успешна работа на над 2000 български семейства само в страната.

"REFAN", която започна бизнеса си със семейно магазинче на 16 квадрата площ в пловдивски квартал сега има най-добрата концепция за семеен бизнес с малка инвестиция с продукти на световно ниво с цени, адаптирани за българския потребител - сподели за медиите Ангел Попов - президент на "REFAN". - Хиляди са българските средни и дребни предприемачи, които се ползват от разработения и утвърден от "REFAN" бизнес модел и генерират добри доходи, като с минимум средства създават работещи щандове и бутици, предлагайки маркова и разпознаваема парфюмерия и козметика с отлично качество".

Да припомним, че популярната и обичана марка е носителка и на отличията "Работещ франчайз модел " и "Нов бизнес модел" за подпомагане на семейния бизнес на базата на франчайз модел. Франчайзинговият принцип, прилаган от "Рефан", е евтина поддръжка,което води до бърза и висока възвръщаемост. Фирмата увеличава пазарното си присъствие, подпомагайки предприемчивия малък и среден бизнес в страната с фирменото оборудване, първоначалното зареждане със стоки и обучение на персонала.
Наградата Forbes Business Awards e поредното признание за "REFAN".

 Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...