REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня

понеделник, 13 март 2017 г.

REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня
REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня
REFAN с атрактивен щанд на световното изложение за козметика в Болоня

Изключителен интерес предизвика участието на „Рефан България“ на най-голямото и престижно изложение за козметика в Европа – Cosmoprof Worldwide. То се проведе от 16 до 21 март в Болоня, Италия. Богатата продуктова гама на световноизвестната козметична марка беше представена в единствения на изложението Green pavilion щанда е M7, N21, в който участватваха изложители, чиито производство се базира на използването на естествени и биологични източници.
В дните на изложението пред щанда на REFAN  се забелязваше нестихващ интерес от страна на посетителите от над 100 държави в света. Ароматната и атрактивна експозиция привличе  вниманието  с огромното разнообразие от козметични продукти с натурални съставки. Всички ще останаха очаровани от най-новите попълнения в продуктовото портфолио на иновативната козметична фирма – сериите HYALURONIC  ACID, Vitamin C и Snail perfection. Посетителите  се насладиха  на  богатия асортимент от ръчно изработени глицеринови сапуни с неустоимо ухание и естествени компоненти, както и от шикозните ръчно изработени бутикови свещи с прекрасен аромат.
На изложението в Болоня „Рефан България“ за пореден път показа световното ниво на своите продукти и убедително защити името си на една от най-успешните козметични фирми у нас и в чужбина. С изключителния си нюх към иновативното  в бранша REFFAN остави трайна и ароматна следа в съзнанието на всички, посетили неговия щанд, който с впечатляващия си дизайн бе един от най-атрактивните на изложението.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...