REFAN посрещна чуждестранни журналисти

понеделник, 12 септември 2016 г.

REFAN посрещна чуждестранни журналисти

Делегация от чуждестранни журналисти посети „Рефан България“ като част от четиридневна програма, целяща да ги запознае с Пловдив и с възможностите за туризъм в него. Повод за гостуването на делегацията стана присъждането на престижната награда „Златната  ябълка“, с която градът на тепетата бе удостоен. Тя бе връчена на 10 септември на кмета инж.  Иван Тотев от Световната федерация на журналистите и писателите по туризма, която обединява журналисти и други професионалисти от цял свят, пишещи на туристическа тематика. Наградата „Златната  ябълка“ е изключително признание за град Пловдив, защото ще го популяризира като туристическа дестинация, което от своя страна ще помогне на града в стъпките към промотирането му като Европейска столица на културата 2019.
Чуждестранните журналисти имат ангажимент да изготвят материали за Пловдив, които да публикуват в представляваните от тях медии.  За тази цел гостите получиха възможност да опознаят града и да почувстват неговата атмосфера и неповторимост. Като част от програмата си посетиха и „Рефан България“, чийто парфюмерийни и козметични продукти вече 25 години са се превърнали не само в емблема на града, но и на България по света. Журналистите се запознаха с начина на работа на REFAN , с богатата гама от парфюмерия и козметика, предлагана от световноизвестния бранд, съчетаващ в производствения си процес  традиционни и иновативни технологии.
Личните впечатления, които журналистическата делегация натрупа от REFAN, се допълниха и от ароматните подаръчни комплекти, които им бяха поднесени и коитопозволиха на гостите чрез сетивата си да се убедят в качествата на продуктите на REFAN.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...