РЕФАН подкрепи най-добър млад предприемач в Пловдив

вторник, 6 юли 2021 г.

РЕФАН подкрепи най-добър млад предприемач в Пловдив
В Пловдив се връчиха наградите от бизнес конкурса за най-добър млад предприемач. Събитието бе подкрепено от РЕФАН БЪЛГАРИЯ и всички отличени получиха щедри подаръци от пловдивската компания за парфюмерия и козметика.
Наградата спечели Радостина Гайдарова-Делчева, която получи и чек на стойност 7000лв., връчен от зам.-кметът Георги Титюков. Бизнес планът, който представи младата майка на 2 деца е изготвянето на „Информационен портал за майки, който захранват своите дечица”. Идеята се е зародила, докато е била в майчинство, сподели тя при награждаването.
Втори остана Лазар Босаков със своя проект „Направи си шевица”. Той получи чек от 4000лв. за своя проект.
Третото място си поделиха Даниел Трайков с бизнес проект за „предприятие за отглеждане на охлюви” и Александра Файн със своя проект за „производство на сапуни, щамповани с лицата на известни личности”. Те получиха чекове на стойност 2000 лв.
Събитието се проведе за 12-ти път, като община Пловдив е единствената с подобен конкурс. Идеята е младите хора да останат в България да се развиват.
„44% от младите искат свой бизнес, но само 4% успяват да го реализират”, каза пред аудиторията изп. дл. кмет  Величко Родопски.  Идеята на конкурса е младите да имат добър старт, защото те са носители на новото и именно те трябва да движат нещата в бизнеса. В конкурса взеха участие общо 8 бизнес проекта.


Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...