REFAN ОТНОВО ЗАВЛАДЯ С УХАНИЯТА СИ BIG BROTHER ALL STARS

четвъртък, 19 ноември 2015 г.

REFAN ОТНОВО ЗАВЛАДЯ С УХАНИЯТА СИ BIG BROTHER ALL STARS
REFAN ОТНОВО ЗАВЛАДЯ С УХАНИЯТА СИ BIG BROTHER ALL STARS
REFAN ОТНОВО ЗАВЛАДЯ С УХАНИЯТА СИ BIG BROTHER ALL STARS

/ПО ТРАДИЦИЯ ЗВЕЗДИТЕ БЯХА ПОСРЕЩНАТИ В ЕМБЛЕМАТИЧНАТА  КЪЩА С НЕЗАБРАВИМИТЕ АРОМАТИ НА REFAN/

Участниците отново ще се радват на арт свещите на REFAN, които се отличават с изискан стил, неподправен аристократизъм  и ухания, спиращи дъха. Отново присъстват известните аксесоари на козметичната компания, пленили българските звезди от  VIP BROTHER 2015. Поразяващ е аромата на парфюмите за дома с ратанови пръчици.Впечатляващи бутикови свещи ще създадат  атмосферата на  загадъчна  романтика, а участниците ще бъдат  очаровани от новите и екзотични аромати.

Vip-гостите  ще се наслаждават на сериите Soft Rose, Rose Touch, Oriental Rose, Moroccan Rose, Зелен  чай, Йогурт и маракуя, Йогурт и бъз, Алое и много други!

В баните и тоалетните помещения, както обикновено, има изобилие от захарните ексфолианти, бутер кремовете за тяло, пилинг сапун- гъбите, душ геловете,  део рол-оните и безкрайното разнообразие от сапуни с марката REFAN. В кухнята ще забележим  течните сапуни и антибактериални гелове. С повече от 70 незабравими аромата  REFAN ще допринесе за незабравимия престой на All Stars в култовата къща.

Навсякъде във Vip-къщата REFAN  присъства със силата и свежестта на своите неповторими ухания, а когато напуснат своя звезден дом всеки от участниците ще отнесе със себе си огромен пакет с най-новата и актуална кзметика на българската фирма, прочута в целия свят!

 

Виж повече за фирма РЕФАН БЪЛГАРИЯ:------> http://www.refan.bg/about
Престижни отличия: ----->  http://www.refan.bg/awards
Вижте нашите актуални оферти: ------> http://www.refan.bg/catalog/offers
Вижте най-близкият до Вас магазин: -----> http://www.refan.bg/stores