REFAN и Община Пловдив с 400 подаръка за официалните гости на откриването на ЕСК

петък, 11 януари 2019 г.

REFAN и Община Пловдив с 400 подаръка за официалните гости на откриването на ЕСК
Козметичният бранд REFAN и Община Пловдив ще изненадат с ароматни подаръци официалните гости и журналистите, които ще уважат и отразят откриването на Пловдив - Европейска столица на културата 2019. Подаръците са тематични и ще представят на гостите продукти с популярната българска роза. Комплект  от серията "Роза от България", нощен крем за лице от серия "Гардения и роза", сапун "Свещеното езеро", както и  уникална ръчно изработена парфюмна свещ "Роза Гравюра" ще получат всички официални гости и  акредитирани журналисти.

През годините "Рефан България" се е превърнала в една от емблематичните пловдивски компании заради активната подкрепа на различни социални, културни, благотворителни и спортни инициативи в града под тепетата. Продуктите й с натурални съставки отдавна се възприемат като визитна картичка на България по света. Затова съвсем естествено e те да бъдат част от тържественото откриване на Пловдив 2019 - като подаръци за официалните гости и журналисти, за да им помогнат да почувстват по-добре атмосферата на многовековния град.

Всички пловдивчани и гости на града, които искат да станат част от магията Европейска столица на културата, могат да се възползват от  богатата програма, планирана за тридневното откриване.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...