REFAN е най-добрият посланик на българския туризъм по света

петък, 13 декември 2019 г.

REFAN е най-добрият посланик на българския туризъм по света
REFAN е най-добрият посланик на българския туризъм по света

REFAN бе удостоен с престижната награда за най-добър посланик на българския туризъм по света (Best Bulgaria's Tourist Ambassador to the World 2019) на  Балканските туристически награди.
Пловдивската козметична компания, освен изключителното признание, получи и елегантна златна роза, присъдена й от международното жури от експерти.
Уникалните рози с покритие от 24 каратово злато са ръчно изработени от партньорите на събитието - “Магията на Българската роза”.
REFAN изпъкна пред туристическата индустрия от България, Турция и Северна Македония със завладяващите продукти, които едновременно представят България в най-добрата й светлина и са ароматен сувенир, който посетителите могат да отнесат у дома и на своите близки. И всеки път, когато го ползват, да се сещат за  прекрасните си мигове у нас.
Ароматни спомени от церемонията във вид на подаръци от REFAN отнесоха и всички наградени на Балканските туристически награди.
“Рефан България“ четири пъти е удостоена с наградата на Forbes Business Awards. Освен световните отличия от Париж и Барселона, брандът получи и приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“, защото предлага разпознаваеми продукти с перфектно качество, създава успешен франчайзинг модел, стимулиращ малкия и средния бизнес, оценен на национално и световно ниво.
Церемонията се осъществи благодарение на професионалната организация на агенция Vip Communication.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...