REFAN – диамантен спонсор на Британско-българския бизнес бал

петък, 21 октомври 2016 г.

REFAN – диамантен спонсор на Британско-българския бизнес бал
REFAN – диамантен спонсор на Британско-българския бизнес бал
REFAN – диамантен спонсор на Британско-българския бизнес бал
REFAN – диамантен спонсор на Британско-българския бизнес бал

Първото издание на Британско-българския бизнес бал се превърна в най-бляскавото събитие за есента в Лондон. Негов диамантен спорсор бе  „Рефан България“, а организатори и домакини – известният пиар Евгени Минчев и д-р Ружа Игнатова, бизнесдама, която живее в Англия.

Балната зала на емблематичния лондонски частен клуб  The Lansdowne, разположен в един от най-скъпите квартали с викторианска осанка  Mayfair в британската столица, се оказа недостатъчно просторна, за да побере гостите на събитието. Желаещите да получат заветната покана се оказаха неизмеримо повече.
Балът цели да създаде трайни връзки и ценни контакти между българския и британския бизнес, които да започнат в приятната и бляскава вечер, но да продължат с делови резултати. Почетен гост и патрон на бала бе принцеса Олга Романова, която няколко пъти гостува в България като гост номер едно на Руския бал, организиран също от Евгени Минчев. Любимият на българските зрители лейтенант Грубер от сериала „Ало-Ало” – актьорът Гей Синър също бе на централната маса.

Като диамантен спонсор на бала „Рефан България“  бе подготвил уникално ръчно изработени свещи за всяка от пищно украсените маси. Восъчните произведения на изкуството с упойващ аромат на етерични масла са запазена марка на фирмата. Продукти от най-новите козметични серии на компанията, представени по време на събитието, привлякоха вниманието на гостите. За доста от тях REFAN е позната марка, чиито продукти използват. Принцеса Олга Романова изказа своите комплименти към козметиката на българската компания. При посещението си в България с тях се запозна и ги хареса и биографът на принцеса Даяна и британската кралица лейди Колин Кембъл.

Стилни подаръчни комплекти от диамантения спонсор получиха всички гости на бала, което допринесе за повишаване на празничното настроение от вечерта. С логото на REFAN бяха украсени и менютата за празничната вечеря.  
В рамките на бала бяха раздадени награди за приятелство с България на хора със специални заслуги за популяризирането й в чужбина. Българската формация „Фолклорна магия” вдигна всички гости на крака със своите изпълнения, а „Хей, поле широко“ и „Хубава си, моя горо“ просълзиха всички присъстващи.
 Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...