„Рефан България“ с участие на световното изложение Cosmoprof в Болоня, Италия

петък, 11 март 2016 г.

„Рефан България“ с участие  на световното изложение Cosmoprof в Болоня, Италия

От 18 до 21 март в Болоня, Италия, „Рефан България“ ще представи богатата си продуктова гама на най-голямото и престижно изложение за козметика в Европа – Cosmoprof. Ароматната и атрактивна експозицията на REFAN може да бъде видяна на щанд R7 в Green pavilion 21N, в който участват изложители, чийто производство се базира на използването на естествени и биологични източници.
„Рефан България“ ще презентира своите висококачествени продукти, базирани на природни формули,  които са доказали своите предимства и са предпочитани от потребителите в цял свят. Посетителите ще могат да се потопят в богатата феерия от изключителните ухания на парфюми REFAN и да се запознаят с продукти от най-популярните и любими козметични серии на компанията, както и с огромното разнообразие от сапуни с неустоими аромати и натурални съставки.
На изложението ще бъде представена и най-новата козметична серия в продуктовата гама на REFAN – SNAIL PERFECTION, която съдържа екстракт от охлюви и е изключително ефикасна в борбата със стареенето и възвръщането на свежия и стегнат вид на кожата.
Всеки, който желае, може да се запознае и с атрактивната и гъвкава франчайз концепция на REFAN, която с доказаната си икономическа ефективност е довела до създаването на над 400 магазина в целия свят и е донесла множество награди на фирмата, доказала се като един от най-успешните български производители на парфюмерия и козметика в национален и световен мащаб.

 



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...