РЕФАН България с огромни подаръци за призьорите в „Знаменитост на годината“ 2020

сряда, 7 октомври 2020 г.

РЕФАН България с огромни подаръци за призьорите в „Знаменитост на годината“ 2020
РЕФАН България с огромни подаръци за призьорите в „Знаменитост на годината“ 2020
РЕФАН България с огромни подаръци за призьорите в „Знаменитост на годината“ 2020

Проведе се дългоочакваната церемония по връчване на престижните награди „Знаменитост на годината“ 2020. За трети път на едно място се събраха най-известните личности на България, за да получат отличия в различните категории. Водещи на събитието бяха Мисис България 2018 Яна Средкова и Илия Георгиев – най-популярния глас в радио и ТВ ефира, a церемонията се проведе с любезната подкрепа на REFAN.

„Знаменитост на годината 2020“ е съвместен проект на Лейди България 2019 Ивана Славова и пиара и продуцент Християн Гьошев. Те бяха изпипали организацията докрай и се бяха погрижили да има наистина звездно присъствие. Гостите наброяваха 200 души и залата се пръскаше по шевовете от блясък, стил и красота. Феноменалните трио Сопрано откриха вечерта и се погрижиха за доброто настроение на гостите. Сред тях бяха едни от най-популярните лица в България – Ники Кънчев, адвокат Биляна Тончева, журналистът Антон Стефанов, Мис България 2017 Вероника Стефанова, доцент Милена Георгиева, Меги Савова, Цвети Разложка, Мариета Захариева и други. „Знаменитост на годината 2020“ и тази година затвърди статута си на една по-различна церемония по награждаване. Във вечерта на събитието се проведе специален благотворителен търг. Организаторите отново избраха да подпомогнат каузата на фондация „Искам бебе“ „За повече деца в България“. Всеки гост можеше да купи предмет и да подкрепи каузата. Чрез благотворителния търг бе събрана немалката сума от 3300 лева, които ще бъдат дарени на фондацията. С тези пари ще може да се помогне на едно семейство с репродуктивни проблеми да се сдобие с така желаното детенце. На церемонията бе връчена и една специална награда.

Организаторът Християн Гьошев получи приза „Ангел на благодарността“ от „Искам бебе“. Честта да му го връчат имаха основателят на фондацията Радина Велчева и част от екипа ѝ - Александра Велева и Невсе Люманкова. На събитието бе показан и клип с двете родени дечица чрез ин витро, благодарение на събраните средства от „Знаменитост на годината 2018“. Бяха раздадени статуетки на най-заслужилите през 2020 година в цели 23 категории, a всички те получиха препълнени чанти с продукти на компанията за парфюмерия и козметика РЕФАН България.Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...