„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015

петък, 15 януари 2016 г.

„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015
„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015
„Рефан България“ с награда за устойчив бизнес от Forbes Business Awards 2015

Новата година стартира с поредно голямо отличие за „Рефан България”, която получи специална Награда за „Проспериращ и устойчив бизнес” на петата официална церемония Forbes Business Awards 2015 в София хотел Балкан. За пета поредна година целта на наградите бе да насърчи предприемаческия дух и добрите бизнес практики, като събра на едно място хората, които създават работни места, завземат нови пазари и променят икономиката на България. За призовете във Forbes Business Awards 2015 се надпреварваха 60 български компании, които подадоха общо 100 кандидатури.

Това е третото специално отличие, което Forbes връчва на известната в цял свят българска козметична компания „Рефан България”, която има над 400 бутика в 28 държави на 5 континента и предлага иновативните и гъвкави форми на бизнес, които са приложими в цял свят.  Първото си признание от Forbes фирмата получи през 2013 г. , когато грабна специалната Награда "За развитие на семейния бизнес", а през 2014 г. идва и друго престижно отличие - "Специална Награда  за качество".
“Рефан България” се превърна в най-красивата и ухайна визитна картичка на страната ни вече 25 години със своите стотици разпознаваеми продукти, базирани на природни формули. REFAN дава шанс на хиляди предприемчиви хора в България и по света да развият успешен франчайзинг бизнес и е сред малкото български фирми, носителки на най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club, заради качеството на продуктите си и заради дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, оценен на национално и на световно ниво.

Освен на „Рефан България” специални награди бяха връчени и на Пощенска банка, на „Сирма Груп Холдинг” и на Национален дворец на културата.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...