“Рефан България“ направи впечатляващо участие на KEM Expo Franchise Exhibition в Атина, Гърция

четвъртък, 16 март 2017 г.

“Рефан България“ направи впечатляващо участие на KEM Expo Franchise Exhibition в Атина, Гърция
“Рефан България“ направи впечатляващо участие на KEM Expo Franchise Exhibition в Атина, Гърция

 „Рефан България“ направи впечатляващо участие в изложението KEM Expo Franchise Exhibition, което се проведе от 10 до 13 март 2017 г. в Средиземноморски изложбен център в Атина, Гърция. Това е най-голямото изложение за франчайз в региона, с участието на много гръцки и чужди компании, на което REFAN представи реален модел на посетителите за работеща франчайз концепция. Тя дава възможност на стотици предприемачи в България и по света да развиват успешен франчайз бизнес.
„Рефан България“ разработи иновативен и гъвкав франчайз бизнес модел, който се доказа като успешен, изключително печеливш и икономически ефективен за започване и поддържане. В резултат на това компанията вече има мрежа от повече от 400 бутика по целия свят и се радва на множество отличия и награди  през последните години.
Посетителите на изложението ще получат изчерпателна и компетентна информация за възможността за развитие на собствен бизнес  като ще се убедят в предимствата да направят това с франчайза на REFAN.
Щандът на популярната и любима в цял свят козметична компани привличe отдалече с атрактивния си вид, с примамливите опаковки на козметичните продукти, с уникалните и ароматни ръчно изработени глицеринови сапуни с натурални компоненти, както и с ръчно изработените благоуханни бутикови свещи.
Всички, проявили интерес към експозицията на "Рефан България",  се убедиха, че името на компанията е синоним на безкомпрамисно качество и иновативно мислене.  Големия брой посетители на атрактивния щанд си тръгнаха от изложението не само очаровани от световноизвестния българския бранд, но и с ароматни подаръци от него.

 

Вижте най-близкият до Вас магазин: -----> http://www.refan.bg/stores
Вижте нашите актуални оферти: ------> http://www.refan.bg/catalog/offers
Виж повече за фирма РЕФАН БЪЛГАРИЯ:------> http://www.refan.bg/about
Престижни отличия: -----> http://www.refan.bg/awards