„Рефан България” – най-верният приятел на Локо Пловдив С началото на учебната година парфюмерийната и козметична компания „Рефан България” осигури чисто нова екипировка за детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив.

вторник, 30 септември 2014 г.

„Рефан България” – най-верният приятел на Локо Пловдив

С началото на учебната година парфюмерийната и козметична компания „Рефан България” осигури чисто нова екипировка за детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив. 400 възпитаници на „черно-бялата” академия се сдобиха с 3 комплекта екипи – тренировъчен с къс ръкав, тренировъчен с дълъг ръкав и официален екип за футболните срещи. Новите фланелки бяха презентирани от почетния президент на клуба Христо Бонев, а председателят на сдружение „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев благодари на спонсора и призна, че: „Фирма „Рефан България” е един от най-верните парньори на Локомотив Пловдив, тъй като винаги е помагала в труден момент. Щастливи сме, че работим заедно”.

Отборът има сключен 3-годишен договор за сътрудничество с „Рефан” за детско-юношеската школа на клуба. Пловдивчани са горди, че най-обичаната козметична марка „REFAN” от десетилетия е прегърнала идеята да подпомага масовия спорт в града и повечето спортни изяви, които помагат да расте жизнено младо поколение.   Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...