„Рефан България” – най-верният приятел на Локо Пловдив С началото на учебната година парфюмерийната и козметична компания „Рефан България” осигури чисто нова екипировка за детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив.

вторник, 30 септември 2014 г.

„Рефан България” – най-верният приятел на Локо Пловдив

С началото на учебната година парфюмерийната и козметична компания „Рефан България” осигури чисто нова екипировка за детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив. 400 възпитаници на „черно-бялата” академия се сдобиха с 3 комплекта екипи – тренировъчен с къс ръкав, тренировъчен с дълъг ръкав и официален екип за футболните срещи. Новите фланелки бяха презентирани от почетния президент на клуба Христо Бонев, а председателят на сдружение „Бъдеще за Локомотив” Диан Колев благодари на спонсора и призна, че: „Фирма „Рефан България” е един от най-верните парньори на Локомотив Пловдив, тъй като винаги е помагала в труден момент. Щастливи сме, че работим заедно”.

Отборът има сключен 3-годишен договор за сътрудничество с „Рефан” за детско-юношеската школа на клуба. Пловдивчани са горди, че най-обичаната козметична марка „REFAN” от десетилетия е прегърнала идеята да подпомага масовия спорт в града и повечето спортни изяви, които помагат да расте жизнено младо поколение.   



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...