„Рефан България” – компания на годината След най-престижната европейска награда за качество

петък, 19 декември 2014 г.

„Рефан България” – компания на годината
„Рефан България” – компания на годината
„Рефан България” – компания на годината

След най-престижната европейска награда за качество от Париж от Клуба на Лидерите в световната търговия - Global Trade Leaders’ Club фирма„Рефан България” бе отличена по достойнство и на първите Годишни награди „Компания на годината”. 

Списание Business Lady в партньорство с Българската търговско-промишлена палата, Софийската търговско-промишлена камара, Асоциацията на бизнес експертите в България и Сдружение „Обединени бизнес клубове” раздаде годишните си награди на грандиозна церемония в Кемпински хотел Зографски. 
Най-върховото отличие „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти” получи „Рефан България” – фирма, създала над 2000 продукта, базирани на природни формули, прославила България както с продукцията си, така и с дейността си за стимулиране на малкия и средния бизнес, създавайки франчайзинг модел, който бе оценен на национално и на световно ниво. 
За четвъртвековния си юбилей “Рефан България” се превърна във визитна картичка на страната ни и даде шанс на стотици предприемчиви хора в България и по света  да развиват успешен франчайзинг бизнес. Днес фирмата се гордее с над 500 бутика и с над 2000 търговски точки за продажба в 28 държави на 5 континента, благодарение на иновативните и гъвкави форми на бизнес, които предлага. 
Притежател на десетки национални и международни отличия, REFAN е носител и на наградата за най-добър български франчайзинг в Европа за налагането на успешния франчайзинг модел, предлагайки разпознаваеми  продукти на световно качество. Призът «Компания на годината» е поредното признание за 2014 г. за цялостната дейност на «Рефан България», която го получи в присъствието на 150 представители на политиката, икономиката и бизнеса.