Продължава партньорството между „Рефан България OOД“ и „ФК Берое“

понеделник, 28 август 2017 г.

Продължава партньорството между „Рефан България OOД“ и „ФК Берое“
Продължава партньорството между „Рефан България OOД“ и „ФК Берое“
Продължава партньорството между „Рефан България OOД“ и „ФК Берое“
И тази година ПФК „Берое“ продължава сътрудничеството си със своя рекламодател и партньор – българският производител на парфюмерия и козметика „Рефан България“ ООД. Логото на водещата в България марка ще продължи да бъде върху ключови места на стадиона и базата, на екипите на представителния отбор, както и на всички отбори в ДЮШ на „Берое“, където е и основния фокус на новия ни партньор. Днес играчите от представителния тим бяха зарадвани с подаръци от „Рефан България“ ООД.

„Рефан България“ ООД е една от най-социално отговорните компании у нас. През периода 2002 – 2016 г. фирма „Рефан“ е подкрепила над 500 спортни, социални, културни и здравни инициативи.

Днес REFAN е водеща световна марка – символ на високо качество, престиж и професионализъм. Сътворяването на продуктите с марката REFAN е комбинация от силна страст към бренда, внедряване на най-новите тенденции в областта на козметичните иновации, съчетани с придобития дългогодишен опит и ноу-хау, отчитайки световните тенденции на пазара, изискванията и потребностите на клиентите. Tази година компанията спечели приза "Любима марка на българския потребител за 2017 г.", както и първите места в категориите "Козметика" и Българска марка",

Така в продължение на близо 26 години компанията произвежда висококачествена парфюмерия и козметика, предлагайки икономически ефективен, екологически съобразен и интелигентен начин за продажба с максимално качество на конкурентни цени.

Ръководството на ПФК „Берое“ благодари на своя партньор и изрази задоволството си от сключения нов договор, с който REFAN остава един от най-големите рекламодатели в нашия клуб.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...