Принцеса Александра с дар от „Рефан“ на Международния базар на CFAB в Лондон

сряда, 20 май 2015 г.

Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“

Принцеса Александра с дар от „Рефан“ на Международния базар на CFAB в Лондон

Принцеса Александра, член на британското кралско семейство, високо оцени приноса на България към Международния благотворителен базар на организацията International Social Service Network UK. На 12 и 13 май в кметството на община "Кензингтън", Лондон се състоя 56-то издание на благородната кауза под патронажа на принцесата, която получи като подарък комплект от изисканата козметика на Рефан. Благодарение на дарените от фирма "Рефан България" висококачествени козметични продукти с аромат на роза, щандът привлече вниманието на голям брой посланици, акредитирани в Обединеното кралство и на техните съпруги.
Сериите с органична розова вода с марка „Рефан“ добиха популярност с уникалния си аромат и състав сред множеството посетители на ежегодното благотворително събитие, сред които бе и Майгрег Кондън-Симъндс, кмет на район "Кензингтън и Челси" - сред най-престижните квартали в града. Кметицата остана очарована от продуктите на „Рефан“, които бяха представени пред нея.

Средствата, събрани от благотворителния базар, бяха дарени на организацията CFAB, чиято дейност е приоритетно насочена към подпомагането на деца и техните семейства и насърчаване защитата на човешките права (Protecting Children and uniting FAMILIES ACROSS BORDERS).
 Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...