Принцеса Александра с дар от „Рефан“ на Международния базар на CFAB в Лондон

сряда, 20 май 2015 г.

Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“
Принцеса Александра с дар от „Рефан“

Принцеса Александра с дар от „Рефан“ на Международния базар на CFAB в Лондон

Принцеса Александра, член на британското кралско семейство, високо оцени приноса на България към Международния благотворителен базар на организацията International Social Service Network UK. На 12 и 13 май в кметството на община "Кензингтън", Лондон се състоя 56-то издание на благородната кауза под патронажа на принцесата, която получи като подарък комплект от изисканата козметика на Рефан. Благодарение на дарените от фирма "Рефан България" висококачествени козметични продукти с аромат на роза, щандът привлече вниманието на голям брой посланици, акредитирани в Обединеното кралство и на техните съпруги.
Сериите с органична розова вода с марка „Рефан“ добиха популярност с уникалния си аромат и състав сред множеството посетители на ежегодното благотворително събитие, сред които бе и Майгрег Кондън-Симъндс, кмет на район "Кензингтън и Челси" - сред най-престижните квартали в града. Кметицата остана очарована от продуктите на „Рефан“, които бяха представени пред нея.

Средствата, събрани от благотворителния базар, бяха дарени на организацията CFAB, чиято дейност е приоритетно насочена към подпомагането на деца и техните семейства и насърчаване защитата на човешките права (Protecting Children and uniting FAMILIES ACROSS BORDERS).