Празниците наближават! Търсите ли идеи за подаръци?

сряда, 19 декември 2018 г.

Празниците наближават! Търсите ли идеи за подаръци?

Да изненадаш с подарък за празниците любимите си хора понякога носи повече радост, отколкото ти самият да получиш подарък… Но тази хубава емоция обикновено е предхождана с притеснения какво да изберем, с какво да го съчетаем, ще успеем ли да вземем подаръци за всички, защото бюджетът ни в повечето случаи е ограничен…
Голямо улеснение в това отношение ни дава REFAN -  специално за празниците любимата козметична марка на българите предлага подаръчни комплекти, които са на достъпна празнична цена. Само за 12,10 лв. можете да вземете крем за тяло и крем за ръце с натурални съставки и завладяващи плодови аромати, с които да внесете глътка свежест и екзотика в сивото ежедневие. През зимата кожата има нужда от допълнителни грижи, така че с подарък от REFAN няма начин да сбъркате.  Можете да изберете комплект крем за тяло и крем за ръце с ухание на Pomegranate & Papaya /Нар и папая/, Melon & Apricot /Пъпеш и кайсия/, Passion Fruit /Маракуя/, Wild Cherry /Дива череша/, Yogurt and Elderberry /Йогурт и бъз/ и Goji Berry.  По този начин ще поднесете нежна грижа за кожата на ръцете и тялото през студените дни, а екзотичните ухания на кремовете са като празник за сетивата – ароматна терапия с ободрително действие.
Достъпните коледни цени на REFAN са истински комплимент към клиентите и дават чудесна възможност да направите подходящ подарък и да зарадвате всички, които обичате, а защо не и сами да се поглезите - за повече романтика и настроение под елхата.



Последни новини

Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас 1 април 2024 г.

Мисис Бургас е конкурс с кауза още от самото си създаване.

13-ти мемориален крос "Стефан Попов" 17 май 2023 г.

Събота 20.05.2023, 10:00 сутринта на Гребната база в Пловдив

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...