Пореден успех за REFAN на China Beauty Expo 2019

вторник, 28 май 2019 г.

Пореден успех за REFAN на China Beauty Expo 2019
Пореден успех за REFAN на China Beauty Expo 2019

С изключителен успех и при огромен интерес  протече участието на „Рефан България“ на провелото се в Китай 24-то издание на China Beauty Expo 2019. От 20-ти до 22 май в Шанхайския нов международен изложбен център се представиха повече от 3 500 компании от цял свят, сред които се открояваше атрактивният щанд на българския козметичен бранд.
China Beauty Expo (CBE) е професионална търговска проява и платформа на индустрията за красота, на която се представят съставки, формули, суровини, опаковки, машини и оборудване.
Дните на изложението преминаха за REFAN при нестихващ интерес от страна на гостите и изложителите. Богатото портфолио на световноизвестната козметична марка  се открои сред представените на изложението продукти за красота. Ароматната и атрактивна експозиция привличаше  вниманието  с огромното разнообразие от парфюми и козметични продукти с натурални съставки.
На изложението в Китай „Рефан България“ остави трайна и ароматна следа в съзнанието на всички, посетили  неговия щанд. Компанията за пореден път показа световното ниво на своите продукти и убедително защити името си на една от най-успешните козметични фирми у нас и в чужбина.