Поклон пред красотата и грацията Елитната козметична компания «Рефан България» стана спонсор на едно от най-красивите спортни събития - Международен турнир по художествена гимнастика“Тракия- къп” и приз Мария Петрова – REFAN.

събота, 21 юни 2014 г.

Поклон пред красотата и грацията
Поклон пред красотата и грацията
Поклон пред красотата и грацията
Поклон пред красотата и грацията

Елитната козметична компания «Рефан България» стана спонсор на едно от най-красивите спортни събития - Международен турнир по художествена гимнастика“Тракия- къп” и приз Мария Петрова – REFAN.

Трикратната световна шампионка изпрати специални статуетки, които бяха връчени на победителките в многобоя в четирите възрастови групи. Турнирът се проведе от 13 до 15 юни в спортната зала на ПУ в Пловдив.
Чаровните представителките на 20 български и 12 чуждестранни клуба, включително
гимнастички от
  Бразилия, Босна и Херцеговина, Гърция, Италия, Русия,
Сърбия, Шотландия и Южна Африка накараха многобройната публиката да затаи дъх и да попадне в плен на тяхната грация и красота. С бурни овации и взрив от възторг беше посрещнато изпълнението на малката участничка от Южна Африка, която прелетя хиляди километри, за да играе пред българска публика и да спечели нейните искрени аплодисменти и голяма любов.

Отново благодарение на щедростта на президента на фирма «Рефан България», г-н Ангел Попов стотици хора имаха възможността да изживеят вълнуващи моменти и да бъдат покорени от красотата на един прекрасен спорт!