Подаръци от REFAN и заслужено признание получиха млади предприемачи от Пловдив

вторник, 27 март 2018 г.

Подаръци от REFAN и заслужено признание получиха млади предприемачи от Пловдив
Подаръци от REFAN и заслужено признание получиха млади предприемачи от Пловдив
Церемонията по връчването на наградите в конкурса „Най-добър млад предприемач на град Пловдив“ се проведе за девета поредна година в Новотел-Пловдив и традиционно бе подкрепено от REFAN, който осигури стилни ароматни подаръци за младите предприемачи, участници в надпреварата.  
На събитието присъстваха народната представителка Теодора Халачева, както и районни кметове, общински съветници и десетки гости. Конкурсът се организира от дирекция „Спорт и младежки дейности“ с директор Петър Зехтински. Община Пловдив е единствената в България, която провежда подобна надпревара на бизнес проекти на хора от 18 до 33 години.
Голямата награда от 7000 лева бе връчена от заместник-кмета Георги Титюков и кмета на район Западен Димитър Колев на Кирил Димитров за бизнес плана за производство за безмоторни самолети. Проектът е оценен като един от най-сериозните, представени в конкурса до момента.
На второто място с награда от 4000 лева си тръгна Теодора Пампулова, преподавателка по психология в ЕГ „Иван Вазов“, която спечели с проекта си „Стая на емоциите“.
Двете трети места, които са на стойност по 2000 лева, бяха връчени съответно на Мирослав Гаригов за бизнес плана му за разработване на специално мобилно приложение за туристи „Пловдив гайд“ и на Димитър Зангаров за развиване на фирма за фото и видео заснемане с дрон.
Всички участници в конкурса за „Най-добър млад предприемач“ си тръгнаха с подаръчни комплекти от REFAN.
 


Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...