Осигурете комфорт на кожата си с крем-бутери за тяло с подхранващи масла

вторник, 6 ноември 2018 г.

Осигурете комфорт на кожата си с крем-бутери за тяло с подхранващи масла

През есенните месеци грижата за кожата трябва да бъде подплатена със сериозен комплекс от подхранващи масла и съставки, които да поддържат нейната еластичност и мекота и да създават усещане за пълен комфорт. За тази цел изключително подходящи са крем- бутерите на REFAN. Те хидратират, подхранват, регенерират кожата на тялото и забавят процесите на стареене. Няколко са основните съставки, които ги правят така популярни и предпочитани:

Концентрат от кисело мляко –  това е питателна храна с доказан превъзходен ефект върху кожата. Тя става гладка и еластична, хидратирана в дълбочина и възвръща сатенената си мекота. Овлажнява, омекотява и заглажда сухата и проблемна кожа.
Какаово масло – наричат го "храна на боговете" и притежава уникални козметични свойства. Theobroma cacao е природен стимулант - ускорява клетъчната обмяна, придава блясък и гладкост, подобрява овлажняването и поддържа еластичността на кожата.
Масло от карите - съдържа вещества, които стимулират синтеза на собствен колаген, което води до подобряване на структурата на кожата с около 85%. Притежава уникални и невероятно полезни за кожата качества, антиоксидантни свойства и anti age ефект, който изглажда бръчките и забавя процесите на стареене. Има близък до себума състав, който е особено полезен при суха кожа.

Крем- бутерите на REFAN се предлагат в богато разнообразие от плодови аромати.  Те попиват добре в кожата, без да я оставят мазна. Специална съставка се грижи маслата да проникнат в клетките, без да остават на повърхността на кожата.  Кремът се нанася на влажна кожа, за да може да се абсорбира добре и да се постигне максимален резултат -

гладка като коприна кожа, подмладена и приятно освежена.

 



Последни новини

Новата Мис Велико Търново 2023 е Ева Захариева 16 май 2023 г.

Освен първото място, красавицата спечели честта да представя...

Лидери в медицината бяха отличени с подкрепата на РЕФАН България 10 май 2023 г.

​ 23-те златни статуетки бяха връчени по време на осмото изд...

РЕФАН подкрепи франкофонския фестивал „Златен ключ”- Пловдив 2022 11 юли 2022 г.

Бляскаво откриване и изключителни таланти зарадваха публикат...

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...