Нов магазин на "REFAN" в Италия Истински новогодишен подарък за жителите и гости на италианското градче Павия е новият магазин на "REFAN".

понеделник, 22 декември 2014 г.

Нов магазин на "REFAN" в Италия

Истински новогодишен  подарък за жителите и гости на  италианското градче Павия е новият магазин на "REFAN". В навечерието на празника той  отвори врати на Via Omodeo, 13 27100 . В него клиентите ще могат да  намерят цяла гама от богати на натурални съставки козметични и парфюмерийни продукти. Разнообразието с марката "Refan" включва  козметични серии и над 250 дамски и мъжки парфюмни аромата, и различни  парфюмни продукта - дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води и парфюмни 
масла (безалкохолни парфюми).

Специално място в магазина е отредено на уникалните  сапуни "REFAN",  които са една истинска галерия от цветове, форми и ухания, съчетани от специалистите на фирмата с много въображение и любов. Тук всеки може да намери своето късче ароматна фантазия, което да му донесе удоволствие за сетивата.

Новият магазин е 5-тия представителен магазин "REFAN" в Италия и е в отговор на една нараснала потребност на италианците  да открият на едно място целия асортимент от качествена българска козметика на "REFAN", удовлетворяваща и най - изискания вкус и желания.

Магазинът е резултат от стратегията на продажба на фирма "REFAN" - предлагане на качествени продукти чрез качествено обслужване, в специализирани и представителни франчайз магазини.Последни новини

С подкрепата на РЕФАН избраха най-красивата плевенчанка! 14 април 2022 г.

Нейни подгласнички станаха други две плевенски красавици – В...

РЕФАН подкрепи конкурса "Мисис Бургас 2022" 6 април 2022 г.

Подаръци с козметика бяха щедро осигурени от „Рефан“.

РЕФАН и община Пловдив стоплиха сърцата на пенсионери за Първа пролет 25 март 2022 г.

С бал с маски възрастните хора от Централния клуб на пенсион...